Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

ISDN uitfaseren

Sinds KPN onlangs heeft aangekondigd te stoppen met een aantal ISDN diensten in 2019, zijn veel bedrijven aan het oriënteren naar een volwaardige vervanger. Een stabiele, schaalbare en flexibele oplossing is het reeds bewezen VoIP, dat is Voice-Over-IP en betekend dat de telefoongesprekken via internet verlopen. Bij het ISDN uitfaseren dragen we zorg voor een vlekkeloze overstap naar telefonie van 10Telecom, bellen kan al binnen dag geregeld zijn.

ISDN uitfaseren

Welke oplossingen zijn er beschikbaar als alternatief voor ISDN?

Wanneer je nog gebruik maakt van een ISDN oplossing begint het nu tijd te worden om de knoop door te hakken. Bij 10Telecom stap je gratis over met nummerbehoud naar het netwerk van 10Telecom. We hebben een professionele telefooncentrale met een veelvoud aan functionaliteiten waardoor je nog beter en efficiënter bereikbaar bent. Kijk op deze pagina voor een aantal veelgebruikte functionaliteiten.
Toch liever een eigen telefooncentrale op locatie? Dat is ook mogelijk bij 10Telecom bekijk hier de top 5 alternatieven van ISDN.

Met welke kosten moet ik rekening houden of kan ik verwachten?

Als je kiest voor de meest gekozen oplossing, de professionele telefooncentrale in de cloud van 10Telecom, dan is er sprake van een minimale investering.
Denk o.a. de volgende kosten:
-VoIP geschikte telefoontoestellen. Draadloze telefoontoestellen of Bureautelefoontoestellen
-Internetverbinding in combinatie met VoIP geschikte modem/router.
-Kosten voor nummerbehoud GRATIS, vul onderstaande formulier in en we nemen contact op voor een vrijblijvende offerte.
-Kosten voor ISDN uitfasering GRATIS  Hoe snel kan ik bellen via 10Telecom?

  Meestal kunnen we er binnen een dag voor zorgen dat je in ieder geval kunt bellen. Wanneer je nieuwe telefoonnummers aanvraagt ben je binnen een aantal uur bereikbaar. Wanneer er sprake is van nummerbehoud gaan we een verhuizing van de telefoonnummers aanvragen en inplannen. Op de dag van de verhuizen ben je bereikbaar via VoIP.

  Hoe zit het met de ISDN uitfasering en alarminstallatie?

  Alarminstallaties kunnen tegenwoordig ook aangesloten worden via internet, bij veel providers zijn internetaansluitingen beschikbaar welke aan hoge eisen voldoen en speciaal gecertificeerd zijn voor alarminstallaties.

  Wat als er een internetstoring plaatsvindt? Ben ik dan nog wel bereikbaar?

  Absoluut! Bij het ZZP en MKB pakket is de fallback oplossing kosteloos inbegrepen. Wanneer je een internetstoring hebt worden alle gesprekken op één of meerdere mobiele nummers afgeleverd. Daarnaast bevat onze dienstverlening een proactieve en unieke monitoring service waardoor je direct op de hoogte bent. Zo mis je geen enkele oproep.

  Maar kan ik dan nog wel faxen?

  Zeker, inkomende faxen kunnen we automatisch naar een e-mailadres laten versturen (Fax2Mail) en uitgaand faxen kunt je zelf via het online portaal versturen (Mail2Fax).