Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

VoIP partner in Zwolle

Aan de slag met een VoIP omgeving voor uw onderneming of organisatie in Zwolle? Of wil je goedkoper VoIP-bellen en denk je na om over te stappen? Bij 10Telecom heb je VoIP telefonie al vanaf € 4,17 per maand en voor iedere type onderneming hebben we zakelijke oplossingen op maat. Bovendien wil je op ieder moment optimaal bereikbaar zijn en daarom denken we graag met je mee. Samen realiseren we een VoIP-omgeving waar jij en je klanten blij van worden. 10Telecom gaat verder waar anderen stoppen.

Goedkoper uit met VoIP van 10Telecom

Zeker wanneer je kiest voor hosted telefonie, want hierbij staat jouw telefooncentrale bij ons in de datacentrum. Met een virtuele telefooncentrale behoren telefonisch apparatuur, licenties en dure onderhoudscontracten tot de verleden tijd. En dan hebben we het nog niet eens over de besparing in de belkosten. Met VoIP geniet je dus van de voordelen die voor kort nog onmogelijk waren.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

 

Daarom kies voor je 10Telecom

10Telecom denkt altijd verder door in oplossingen en is een bedrijf waar innovatie voor op staat. Voor iedere onderneming hebben we slimme VoIP-oplossingen op maat. Ook daarom kies je voor 10Telecom in Zwolle.

  • Meer dan veertien ervaring in zakelijke telefonie
  • Slimme VoIP oplossingen op maat
  • Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
  • Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
  • Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
  • Bij spoedgevallen altijd 24/7 bereikbaar

Geniet van vele voordelen VoIP-voordelen

Goede bereikbaarheid is voor iedere onderneming van vitaal belang. Geniet met hosted telefonie van een zeer geavanceerde telefoniecentrale. Met gemak schakel je inkomende gesprekken door naar je mobiele nummer, in de wachtrij, een keuzemenu op en of beantwoord je oproepen vanuit een andere locatie. Bovendien maak je op een handige wijze nieuwe en aanvullende 038-nummers aan voor een bredere en effectievere bereikbaarheid.

Vraag vandaag nog een VoIP-offerte aan

Wil jij ook overstappen naar VoIP? Of bel je al met VoIP en wil je overstappen naar het hosted-VoIP-platform van 10Telecom? Wij helpen je natuurlijk graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Een specifieke vraag? Neem snel contact met ons op of vraag vrijblijvende de VoIP-offerte aan.