Met VoIP ben jij 100% de baas

Bel via internet, met de mogelijkheden van een super-de-luxe telefooncentrale. Met onze VoIP-service ben je moeiteloos bereikbaar op de manier die bij jou past. Sluit een zakelijk abonnement af en profiteer van alle functionaliteiten. Altijd bereikbaar voor de laagste prijs!

Telefooncentrale met maximale bereikbaarheid

Als ondernemer wil je altijd bereikbaar zijn, op een manier die bij jou past. Zonder beperkingen, én zonder onnodig veel geld te betalen voor allerlei toeters en bellen die je niet gebruikt. Met onze maatwerk VoIP-oplossing TRiNG richt je jouw bereikbaarheid naar wens in. Lekker eenvoudig als je zzp’er bent. En van alle gemakken voorzien als je mkb’er bent. Maak slim gebruik van onze professionele telefooncentrale met 30+ handige functies.

Overal bereikbaar op de manier waarop JIJ dat wil

Met onze speciale web-applicatie (de WebRTC Client) bel je via je favoriete browser. Zo kun je overal ter wereld bellen en gebeld worden door je klanten. Én je hoeft niet per se te investeren in de aanschaf van VoIP-toestellen. Met één druk op de knop bel je je collega’s, of relaties met wie je veel contact hebt. Jij bepaalt bij 10Telecom zelf hoe je bereikbaar wilt zijn, dat is keuzevrijheid.

Kies zelf welk VoIP-toestel je gebruikt

Op onze telefooncentrale kun je alle draadloze en vaste VoIP-geschikte toestellen aansluiten. Ideaal als je al VoIP-toestellen hebt en nog geen nieuwe wil aanschaffen. Zeker merken als Yealink en Gigaset laten zich eenvoudig configureren op onze telefooncentrale. Heb je nog geen VoIP-toestellen of zijn de oude aan vervanging toe? Dan helpen we je graag de juiste keuze maken. Bekijk hier de toestellen waar wij de beste ervaringen mee hebben.

Zakelijke gesprekken op je smartphone

Met onze Softphone-app voor Apple en Android ben je altijd bereikbaar via je smartphone. Je ziet hierop zelfs of je collega beschikbaar is wanneer je hem of haar wil bellen. Gaat je bedrijf vandaag eerder dicht? Zet letterlijk de knop om en je bent tijdelijk gesloten. Gebruik je een bedrijfstelefoonboek op je centrale? Dan kun je die ook binnen deze app gebruiken, zodat je niet telkens hoeft te zoeken naar je contacten.

Makkelijk te koppelen met je CRM of ERP-systeem

Het leven van een ondernemer wordt een stuk eenvoudiger als de telefooncentrale en het CRM- of ERP-systeem aan elkaar gekoppeld zijn! Want hoe handig is het als een relatie belt, en de klantkaart van die relatie opent meteen? Goed nieuws: we kunnen onze centrale aan meer dan 100 verschillende CRM- en ERP-pakketten koppelen. Vraag vooral naar alle mogelijkheden!

VoIP bellen met Microsoft Teams

Vergaderen, chatten en content delen via Microsoft Teams is razend populair. En ook VoIP-bellen via Teams is mogelijk. Door de telefooncentrale en Teams te koppelen (doen we graag voor je), voegen we de functionaliteiten van Teams samen met die van de telefooncentrale. Je kunt dan bellen en gebeld worden op je zakelijke nummer via de Teams Client op je computer, de Teams App op je smartphone of via een vast telefoontoestel dat geschikt is voor Teams. En alle apparaten kunnen gelijktijdig gebruikt worden.

Mobiele telefonie zoals jij dat wil

Kies je voor mobiel bellen via 10Telecom? Dan profiteer je van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN of Vodafone, maar dan mét alle extra functionaliteiten die ons eigen telefonieplatform biedt!

Met de vast-mobiel mogelijkheid wordt je mobiele nummer een aansluiting op je telefooncentrale en ben je intern bereikbaar voor je collega’s. En je bepaalt zelf welk afzendnummer (vast of mobiel) iemand op zijn display ziet.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons