Zakelijke Telefonie, Jouw Stijl: VoIP Flexibiliteit op Maat

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Kies voor onze VoIP-service en ervaar zelf hoe moeiteloze communicatie eruitziet!

 • 19 jaar VoIP aanbieder
 • Aangesloten binnen 1 werkdag
 • Persoonlijke onboarding

Telefooncentrale met maximale bereikbaarheid

Als ondernemer wil je altijd bereikbaar zijn, op een manier die bij jou past. Zonder beperkingen, én zonder onnodig veel geld te betalen voor allerlei toeters en bellen die je niet gebruikt. Met onze maatwerk VoIP-oplossing TRiNG richt je jouw bereikbaarheid naar wens in. Lekker eenvoudig als je zzp’er bent. En van alle gemakken voorzien als je mkb’er bent. Maak slim gebruik van onze professionele telefooncentrale met 30+ handige functies.

TRiNG

Overal bereikbaar op de manier waarop JIJ dat wil

Met onze speciale web-applicatie (de WebRTC Client) bel je via je favoriete browser. Zo kun je overal ter wereld bellen en gebeld worden door je klanten. Én je hoeft niet per se te investeren in de aanschaf van VoIP-toestellen. Met één druk op de knop bel je je collega’s, of relaties met wie je veel contact hebt. Jij bepaalt bij 10Telecom zelf hoe je bereikbaar wilt zijn, dat is keuzevrijheid.

Kies zelf welk VoIP-toestel je gebruikt

Op onze telefooncentrale kun je alle draadloze en vaste VoIP-geschikte toestellen aansluiten. Ideaal als je al VoIP-toestellen hebt en nog geen nieuwe wil aanschaffen. Zeker merken als Yealink en Gigaset laten zich eenvoudig configureren op onze telefooncentrale. Heb je nog geen VoIP-toestellen of zijn de oude aan vervanging toe? Dan helpen we je graag de juiste keuze maken. Bekijk hier de toestellen waar wij de beste ervaringen mee hebben.

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.

Zakelijke gesprekken op je smartphone

Met onze Softphone-app voor Apple en Android ben je altijd bereikbaar via je smartphone. Je ziet hierop zelfs of je collega beschikbaar is wanneer je hem of haar wil bellen. Gaat je bedrijf vandaag eerder dicht? Zet letterlijk de knop om en je bent tijdelijk gesloten. Gebruik je een bedrijfstelefoonboek op je centrale? Dan kun je die ook binnen deze app gebruiken, zodat je niet telkens hoeft te zoeken naar je contacten.

Makkelijk te koppelen met je CRM of ERP-systeem

Het leven van een ondernemer wordt een stuk eenvoudiger als de telefooncentrale en het CRM- of ERP-systeem aan elkaar gekoppeld zijn! Want hoe handig is het als een relatie belt, en de klantkaart van die relatie opent meteen? Goed nieuws: we kunnen onze centrale aan meer dan 100 verschillende CRM- en ERP-pakketten koppelen. Vraag vooral naar alle mogelijkheden!

VoIP bellen met Microsoft Teams

Vergaderen, chatten en content delen via Microsoft Teams is razend populair. En ook VoIP-bellen via Teams is mogelijk. Door de telefooncentrale en Teams te koppelen (doen we graag voor je), voegen we de functionaliteiten van Teams samen met die van de telefooncentrale. Je kunt dan bellen en gebeld worden op je zakelijke nummer via de Teams Client op je computer, de Teams App op je smartphone of via een vast telefoontoestel dat geschikt is voor Teams. En alle apparaten kunnen gelijktijdig gebruikt worden.

Mobiele telefonie zoals jij dat wil

Kies je voor mobiel bellen via 10Telecom? Dan profiteer je van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN of Vodafone, maar dan mét alle extra functionaliteiten die ons eigen telefonieplatform biedt!

Met de vast-mobiel mogelijkheid wordt je mobiele nummer een aansluiting op je telefooncentrale en ben je intern bereikbaar voor je collega’s. En je bepaalt zelf welk afzendnummer (vast of mobiel) iemand op zijn display ziet.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons