10Telecom

Ruim 18 jaar helpen wij al duizenden klanten bereikbaar zijn. Van de eenmanszaak tot de multinational eenvoudig bereikbaar houden. Dat is onze missie.

10Telecom startte ruim 18 jaar geleden als een klein bedrijf met grote ambities

Inmiddels vormen wij voor duizenden klanten de vaste partner als het gaat om zakelijke telefonie en internet. Die trouwe klantenkring? Daar werken we hard voor. Keihard. Zo volgen we alle innovaties op het gebied van zakelijke telefonie en VoIP op de voet, werken wij alleen met de allerbeste systemen, producten en merken en de service die wij leveren… die wordt door onze klanten de hemel in geprezen.

Bang dat het een duur en ingewikkeld verhaal wordt?

Niet wanneer je kiest voor VoIP via 10Telecom. Onze VoIP adviseurs staan voor je klaar om alle mogelijkheden in kristalheldere taal uit te leggen. Zonder stropdas, maar met opgestroopte mouwen regelen wij jouw zakelijke telefonie op een manier die precies bij jouw wensen past.

Nieuwsbrief | 10Telecom

Sterk in maatwerk

Voor ons geen one sizes fits all. Jij bent als ondernemer uniek, en dat moet je ook vooral blijven. Daarom leveren we maatwerk.

Hosted telefonie is geschikt voor bedrijven van elk formaat. Van zzp’er en start-up to multinational en alles daartussen; we verwelkomen je graag als klant. Wat jouw wensen ook zijn als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie en bereikbaarheid, wij zorgen voor slimme VoIP oplossingen op maat. Oplossingen die aansluiten bij jouw wensen, waar je niet naar om hoeft te kijken én waar je niet onnodig te veel voor betaalt.

Net dat beetje meer

Verder gaan waar anderen stoppen, dat is ons motto. Niet alleen leveren waar je om vraagt, maar meedenken over het nog beter, nog makkelijker en nog praktischer kan. Duizenden ondernemers vertrouwen dagelijks op onze oplossingen. Om te zorgen dat jij moeiteloos bereikbaar bent, monitoren we jouw bereikbaarheid en grijpen we in als daar iets in verandert. Is je telefoon offline? Dan schakelen we automatisch door naar je mobiele telefoon. En is er iets aan de hand, heb je hulp nodig bij het aanpassen van een setting of heb je een vraag? Dan is ons supportteam óók moeiteloos bereikbaar.

Van Groot tot klein

Of je nu een groot bedrijf bent met meer dan 100 werkplekken, of een kleine speler die nog aan het groeien is, 10telecom staat voor je klaar! Wij ondersteunen je van installatie van de werkplek tot aan het optimaliseren van je telefoon centrale. Altijd bereikbaar en overal te installeren.

Wij staan voor je klaar!

Wij monitoren je bereikbaarheid

Klein bedrijf, grote ambities. Inmiddels maken duizenden bedrijven dagelijks gebruik van onze telefonie oplossingen. Wordt jij de volgende?

Gerbrand Boertien

Erwin Dijkstra

Bram Bruning

Michael Kes

Hendrik Stuiver

Ik sta voor je klaar,
Gerbrand

Partner worden?

Indien je plannen hebt om VoIP-diensten te gaan verkopen en op zoek bent naar een meedenkende partner die jou kan ondersteunen bij de groei van jouw onderneming en de techniek begrijpt, dan bieden wij graag onze expertise aan. Wij nodigen je uit om vrijblijvend kennis te maken met onze dienstverlening en oplossingen, zodat wij jou kunnen helpen bij het vinden van het reseller/wederverkoop model dat het beste bij jouw situatie past. Op deze manier kun jij optimaal bijdragen aan de toegevoegde waarde voor jouw klanten.

Bovendien kun je altijd rekenen op onze professionele en persoonlijke ondersteuning. Ons supportteam staat 24/7 voor je klaar om eventuele vragen en problemen op te lossen, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van jouw onderneming.

  • Sublieme support
  • Schaalbare oplossingen
  • Maak onderscheid in de markt

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons