VoIP Amsterdam

Op zoek naar een no-nonsense VoIP provider in de omgeving van Amsterdam? Een goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf van vitaal belang. Je wilt dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. De visie van 10Telecom is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. Bovendien hebben onze medewerkers meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie.

VoIP in Amsterdam regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Amsterdam en hoe je naar VoIP telefonie overstapt. Daarom hier een handige stappenplan:

Stap 1. Het VoIP-belplan

Denk bij het opmaken van een belplan welke specifieke handelingen er plaatsvinden als de telefoon over gaat.

 • Moeten alle toestellen over gaan?
 • Dient de telefoon in eerste instantie alleen over te gaan bij de receptioniste?
 • Moet er doorgeschakeld worden naar mobiel?
 • Wat moet er gebeuren bij pieken?

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Om gebruik van VoIP te maken heb je uiteraard telefoontoestellen nodig. Denk aan de basisstations maar ook aan accessoires. Het 10Telecom-platform werkt met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Nadat de apparatuur is geconfigureerd en verbonden met de telefooncentrale kan vervolgens worden gestart met het inrichten van wachtrijen, keuzemenu’s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel. Optioneel is het eveneens mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen.

Stap 4. De verhuizing van de telefoonnummers

Wil je je huidige telefoonnummer behouden? Met portering worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen, bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 020-nummer voor in Amsterdam.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Als de telefoonnummers zijn verhuisd is het overstappen naar VoIP telefonie voltooid. Je kunt nu gaan besparen op je telefoonkosten en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer letterlijk voor je te vervallen. Er hoeft immers nooit een monteur bij je op kantoor in Amsterdam langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen, die liggen immers een stuk lager. Vraag nu een offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.