VoIP Amsterdam

Op zoek naar een no-nonsense VoIP provider in de omgeving van Amsterdam? Een goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf van vitaal belang. Je wilt dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. De visie van 10Telecom is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. Bovendien hebben onze medewerkers meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie.

VoIP in Amsterdam regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Amsterdam en hoe je naar VoIP telefonie overstapt. Daarom hier een handige stappenplan:

Stap 1. Het VoIP-belplan

Denk bij het opmaken van een belplan welke specifieke handelingen er plaatsvinden als de telefoon over gaat.

 • Moeten alle toestellen over gaan?
 • Dient de telefoon in eerste instantie alleen over te gaan bij de receptioniste?
 • Moet er doorgeschakeld worden naar mobiel?
 • Wat moet er gebeuren bij pieken?

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Om gebruik van VoIP te maken heb je uiteraard telefoontoestellen nodig. Denk aan de basisstations maar ook aan accessoires. Het 10Telecom-platform werkt met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Nadat de apparatuur is geconfigureerd en verbonden met de telefooncentrale kan vervolgens worden gestart met het inrichten van wachtrijen, keuzemenu’s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel. Optioneel is het eveneens mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen.

Stap 4. De verhuizing van de telefoonnummers

Wil je je huidige telefoonnummer behouden? Met portering worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen, bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 020-nummer voor in Amsterdam.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Als de telefoonnummers zijn verhuisd is het overstappen naar VoIP telefonie voltooid. Je kunt nu gaan besparen op je telefoonkosten en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer letterlijk voor je te vervallen. Er hoeft immers nooit een monteur bij je op kantoor in Amsterdam langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen, die liggen immers een stuk lager. Vraag nu een offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies