VoIP Amsterdam

Op zoek naar een no-nonsense VoIP provider in de omgeving van Amsterdam? Een goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf van vitaal belang. Je wilt dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. De visie van 10Telecom is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. Bovendien hebben onze medewerkers meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie.

VoIP in Amsterdam regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Amsterdam en hoe je naar VoIP telefonie overstapt. Daarom hier een handige stappenplan:

Stap 1. Het VoIP-belplan

Denk bij het opmaken van een belplan welke specifieke handelingen er plaatsvinden als de telefoon over gaat.

 • Moeten alle toestellen over gaan?
 • Dient de telefoon in eerste instantie alleen over te gaan bij de receptioniste?
 • Moet er doorgeschakeld worden naar mobiel?
 • Wat moet er gebeuren bij pieken?

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Om gebruik van VoIP te maken heb je uiteraard telefoontoestellen nodig. Denk aan de basisstations maar ook aan accessoires. Het 10Telecom-platform werkt met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Nadat de apparatuur is geconfigureerd en verbonden met de telefooncentrale kan vervolgens worden gestart met het inrichten van wachtrijen, keuzemenu’s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel. Optioneel is het eveneens mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen.

Stap 4. De verhuizing van de telefoonnummers

Wil je je huidige telefoonnummer behouden? Met portering worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen, bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 020-nummer voor in Amsterdam.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Als de telefoonnummers zijn verhuisd is het overstappen naar VoIP telefonie voltooid. Je kunt nu gaan besparen op je telefoonkosten en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer letterlijk voor je te vervallen. Er hoeft immers nooit een monteur bij je op kantoor in Amsterdam langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen, die liggen immers een stuk lager. Vraag nu een offerte aan.

Reseller VoIP Amsterdam

Als IT-gerelateerde onderneming in onze hoofdstad wil jij natuurlijk altijd een professioneel, hoogstaand en kwalitatief goed product of dienst aanbieden. Met VoIP hosted telefonie van 10Telecom haal je zo’n product én dienst in huis: een stabiel en betrouwbaar VoIP product en de optimale support en dienstverlening van onze medewerkers. Als reseller van 10Telecom in Amsterdam heb jij vele voordelen, zoals de mogelijkheid tot white-label.
Meer weten over deze voordelen?

TODO BTN VoIP reseller worden

VoiP telefonie van
10Telecom staat voor:

 • Moeiteloos bereikbaar voor lage tarieven. Gemiddeld 40% goedkoper dan via KPN.
 • De vrijheid om zelf te bepalen wat je krijgt en hoe je bereikbaar bent.
 • Geen gedoe. Geen moeite.
 • Keuze zonder keuzestress.

of vraag een offerte aan

Daarom 10Telecom

 • Meer dan 17 jaar ervaring in zakelijke telefonie
 • Slimme VoIP oplossingen op maat
 • Zakelijk bellen zoals jij dat wil
 • Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
 • Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
 • Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
 • Bij spoedgevallen 24/7 bereikbaar

of vraag een offerte aan