VoIP Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare VoIP provider voor Utrecht en omgeving? Goed bereikbaar zijn is voor iedere organisatie van vitaal belang. Als organisatie wil je dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. 10Telecom streeft naar no-nonsense oplossingen en telefonie zonder gedoe. Dankzij onze meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie zorgen wij voor een stabiel VoIP telefonie platform.

Overstappen naar VoIP in Utrecht?

Hoe stap je dan naadloos over naar VoIP? Het kan soms niet heel duidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kunt maken en hoe je naar VoIP telefonie overstapt. Daarom hier een handig stappenplan:

Stap 1. Het VoIP-bel plan

Wat moet er allemaal gebeuren al de telefoon over gaat? Denk bij het opmaken van een bel plan welke specifieke handelingen er plaats moeten vinden.

 • Moeten alle toestellen over gaan?
 • Dient de telefoon in eerste instantie alleen over te gaan bij de receptioniste?
 • Moet er doorgeschakeld worden naar mobiel?
 • Wat moet er gebeuren bij pieken?

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Om gebruik van VoIP te maken heb je vanzelfsprekend telefoontoestellen nodig. Denk aan de basisstations maar ook aan accessoires. Het 10Telecom-platform werkt met bekende en internationale topmerken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Nadat de apparatuur is geconfigureerd en is verbonden met de telefooncentrale kan worden gestart met het inrichten van wachtrijen, keuzemenu’s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen.

Stap 4. De verhuizing (porteren) van de telefoonnummers

Wil je jouw huidige telefoonnummer behouden? Geen probleem. Met portering worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt meestal rond de twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen, bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 030-nummer voor in Utrecht.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Als de telefoonnummers zijn verhuisd is de overstap naar VoIP telefonie voltooid. Je kunt nu gaan besparen op je telefoonkosten en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je direct van alle inbegrepen functionaliteiten.

VoIP reseller Utrecht

Makkelijke hé, overstappen naar VoIP! Denk jij dat jij dit ook kunt verkopen aan jouw (potentiële) klanten? Word dan onze VoIP reseller in Utrecht. Met dit product bied je een professionele VoIP telefoniedienst aan zonder dat jijzelf een telefoniecentrale hoeft te beheren. Ook kun je een maandelijkse commissie ontvangen op de abonnements- en belkosten per klant. Zo heb kun je als reseller een portefeuille opbouwen met een leuk rendement.

Wil jij ook hosted-telefonie in Utrecht?

De mogelijkheden van VoIP en hosted-telefonie van 10Telecom zijn eindeloos. Dankzij een telefonie-omgeving in de cloud hoef je niet te investeren in een eigen hardware en liggen de belkosten dan ook een stuk lager. Denk je er over naar om de stap te maken naar VoIP? Of bel heb je al VoIP en wil je overstappen naar het platform van 10Telecom? Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Heb je een vraag die je graag eerst met ons wil bespreken?

Bel ons dan op 088 10 14 500? Ben je overtuigd en wil je graag een offerte? Vraag hier een vrijblijvende VoIP offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.