VoIP Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare VoIP provider voor Utrecht en omgeving? Goed bereikbaar zijn is voor iedere organisatie van vitaal belang. Als organisatie wil je dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. 10Telecom streeft naar no-nonsense oplossingen en telefonie zonder gedoe. Dankzij onze meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie zorgen wij voor een stabiel VoIP telefonie platform.

Overstappen naar VoIP in Utrecht?

Hoe stap je dan naadloos over naar VoIP? Het kan soms niet heel duidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kunt maken en hoe je naar VoIP telefonie overstapt. Daarom hier een handig stappenplan:

Stap 1. Het VoIP-bel plan

Wat moet er allemaal gebeuren al de telefoon over gaat? Denk bij het opmaken van een bel plan welke specifieke handelingen er plaats moeten vinden.

 • Moeten alle toestellen over gaan?
 • Dient de telefoon in eerste instantie alleen over te gaan bij de receptioniste?
 • Moet er doorgeschakeld worden naar mobiel?
 • Wat moet er gebeuren bij pieken?

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Om gebruik van VoIP te maken heb je vanzelfsprekend telefoontoestellen nodig. Denk aan de basisstations maar ook aan accessoires. Het 10Telecom-platform werkt met bekende en internationale topmerken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Nadat de apparatuur is geconfigureerd en is verbonden met de telefooncentrale kan worden gestart met het inrichten van wachtrijen, keuzemenu’s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen.

Stap 4. De verhuizing (porteren) van de telefoonnummers

Wil je jouw huidige telefoonnummer behouden? Geen probleem. Met portering worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt meestal rond de twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen, bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 030-nummer voor in Utrecht.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Als de telefoonnummers zijn verhuisd is de overstap naar VoIP telefonie voltooid. Je kunt nu gaan besparen op je telefoonkosten en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je direct van alle inbegrepen functionaliteiten.

VoIP reseller Utrecht

Makkelijke hé, overstappen naar VoIP! Denk jij dat jij dit ook kunt verkopen aan jouw (potentiële) klanten? Word dan onze VoIP reseller in Utrecht. Met dit product bied je een professionele VoIP telefoniedienst aan zonder dat jijzelf een telefoniecentrale hoeft te beheren. Ook kun je een maandelijkse commissie ontvangen op de abonnements- en belkosten per klant. Zo heb kun je als reseller een portefeuille opbouwen met een leuk rendement.

TODO Meer info VoIP reseller Utrecht

Wil jij ook hosted-telefonie in Utrecht?

De mogelijkheden van VoIP en hosted-telefonie van 10Telecom zijn eindeloos. Dankzij een telefonie-omgeving in de cloud hoef je niet te investeren in een eigen hardware en liggen de belkosten dan ook een stuk lager. Denk je er over naar om de stap te maken naar VoIP? Of bel heb je al VoIP en wil je overstappen naar het platform van 10Telecom?
Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Heb je een vraag die je graag eerst met ons wil bespreken? Bel ons dan op 088 10 14 500?
Ben je overtuigd en wil je graag een offerte? Vraag hier een vrijblijvende VoIP offerte aan.

VoiP telefonie van
10Telecom staat voor:

 • Moeiteloos bereikbaar voor lage tarieven. Gemiddeld 40% goedkoper dan via KPN.
 • De vrijheid om zelf te bepalen wat je krijgt en hoe je bereikbaar bent.
 • Geen gedoe. Geen moeite.
 • Keuze zonder keuzestress.

of vraag een offerte aan

Daarom 10Telecom

 • Meer dan 17 jaar ervaring in zakelijke telefonie
 • Slimme VoIP oplossingen op maat
 • Zakelijk bellen zoals jij dat wil
 • Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
 • Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
 • Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
 • Bij spoedgevallen 24/7 bereikbaar

of vraag een offerte aan