VoIP Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare VoIP provider voor Utrecht en omgeving? Goed bereikbaar zijn is voor iedere organisatie van vitaal belang. Als organisatie wil je dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. 10Telecom streeft naar no-nonsense oplossingen en telefonie zonder gedoe. Dankzij onze meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie zorgen wij voor een stabiel VoIP telefonie platform.

Overstappen naar VoIP in Utrecht?

Hoe stap je dan naadloos over naar VoIP? Het kan soms niet heel duidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kunt maken en hoe je naar VoIP telefonie overstapt. Daarom hier een handig stappenplan:

Stap 1. Het VoIP-bel plan

Wat moet er allemaal gebeuren al de telefoon over gaat? Denk bij het opmaken van een bel plan welke specifieke handelingen er plaats moeten vinden.

 • Moeten alle toestellen over gaan?
 • Dient de telefoon in eerste instantie alleen over te gaan bij de receptioniste?
 • Moet er doorgeschakeld worden naar mobiel?
 • Wat moet er gebeuren bij pieken?

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Om gebruik van VoIP te maken heb je vanzelfsprekend telefoontoestellen nodig. Denk aan de basisstations maar ook aan accessoires. Het 10Telecom-platform werkt met bekende en internationale topmerken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Nadat de apparatuur is geconfigureerd en is verbonden met de telefooncentrale kan worden gestart met het inrichten van wachtrijen, keuzemenu’s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen.

Stap 4. De verhuizing (porteren) van de telefoonnummers

Wil je jouw huidige telefoonnummer behouden? Geen probleem. Met portering worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt meestal rond de twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen, bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 030-nummer voor in Utrecht.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Als de telefoonnummers zijn verhuisd is de overstap naar VoIP telefonie voltooid. Je kunt nu gaan besparen op je telefoonkosten en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je direct van alle inbegrepen functionaliteiten.

VoIP reseller Utrecht

Makkelijke hé, overstappen naar VoIP! Denk jij dat jij dit ook kunt verkopen aan jouw (potentiële) klanten? Word dan onze VoIP reseller in Utrecht. Met dit product bied je een professionele VoIP telefoniedienst aan zonder dat jijzelf een telefoniecentrale hoeft te beheren. Ook kun je een maandelijkse commissie ontvangen op de abonnements- en belkosten per klant. Zo heb kun je als reseller een portefeuille opbouwen met een leuk rendement.

Wil jij ook hosted-telefonie in Utrecht?

De mogelijkheden van VoIP en hosted-telefonie van 10Telecom zijn eindeloos. Dankzij een telefonie-omgeving in de cloud hoef je niet te investeren in een eigen hardware en liggen de belkosten dan ook een stuk lager. Denk je er over naar om de stap te maken naar VoIP? Of bel heb je al VoIP en wil je overstappen naar het platform van 10Telecom? Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Heb je een vraag die je graag eerst met ons wil bespreken?

Bel ons dan op 088 10 14 500? Ben je overtuigd en wil je graag een offerte? Vraag hier een vrijblijvende VoIP offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.