VoIP Almere

Meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent. Overweeg jij over te stappen naar VoIP? Of bel je al met VoIP en ben je benieuwd wat het platform van 10Telecom je te bieden heeft? Dan vind je hier een handige overzicht hoe je eenvoudig en snel gebruikt kunt maken van VoIP telefonie in Almere.
Hoe jouw VoIP in Almere regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Almere en hoe je naar VoIP telefonie, van bijvoorbeeld 10Telecom, overstapt. Daarom hier een handige stappenplan.

Stap 1. Het VoIP-belplan

Een bel-plan omvat alle specifieke handelingen die plaats dienen te vinden als de telefoon over gaat. Denk daarbij aan het inrichten van wachtrijen, keuzemenu, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel.

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Voor telefoontoestellen, basisstations en accessoires werkt het 10Telecom-platform met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Het instellen van de VoIP omgeving is eenvoudig en snel te realiseren. 10Telecom helpt je met het porteren van telefoonnummers, configureren van apparatuur en instellen van de telefooncentrale. Optioneel is het natuurlijk mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen. Bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 036-nummer voor in Almere.

Stap 4. Telefoonnummer behouden?

Je wilt ongetwijfeld je huidige nummer behouden. Met het porteren worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Aangekomen bij stap 5 kun je nu op je telefoonkosten (tot soms wel 70%!) besparen en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten zoals een online beheertool.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer te vervallen. Er hoeft nooit een monteur bij je in Almere langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen die veel lager uitvallen.

Ontdek vandaag nog VoIP van 10Telecom en vraag nu een offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies