VoIP Almere

Meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent. Overweeg jij over te stappen naar VoIP? Of bel je al met VoIP en ben je benieuwd wat het platform van 10Telecom je te bieden heeft? Dan vind je hier een handige overzicht hoe je eenvoudig en snel gebruikt kunt maken van VoIP telefonie in Almere.
Hoe jouw VoIP in Almere regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Almere en hoe je naar VoIP telefonie, van bijvoorbeeld 10Telecom, overstapt. Daarom hier een handige stappenplan.

Stap 1. Het VoIP-belplan

Een bel-plan omvat alle specifieke handelingen die plaats dienen te vinden als de telefoon over gaat. Denk daarbij aan het inrichten van wachtrijen, keuzemenu, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel.

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Voor telefoontoestellen, basisstations en accessoires werkt het 10Telecom-platform met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Het instellen van de VoIP omgeving is eenvoudig en snel te realiseren. 10Telecom helpt je met het porteren van telefoonnummers, configureren van apparatuur en instellen van de telefooncentrale. Optioneel is het natuurlijk mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen. Bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 036-nummer voor in Almere.

Stap 4. Telefoonnummer behouden?

Je wilt ongetwijfeld je huidige nummer behouden. Met het porteren worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Aangekomen bij stap 5 kun je nu op je telefoonkosten (tot soms wel 70%!) besparen en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten zoals een online beheertool.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer te vervallen. Er hoeft nooit een monteur bij je in Almere langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen die veel lager uitvallen.

Ontdek vandaag nog VoIP van 10Telecom en vraag nu een offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.