VoIP Almere

Meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent. Overweeg jij over te stappen naar VoIP? Of bel je al met VoIP en ben je benieuwd wat het platform van 10Telecom je te bieden heeft? Dan vind je hier een handige overzicht hoe je eenvoudig en snel gebruikt kunt maken van VoIP telefonie in Almere.
Hoe jouw VoIP in Almere regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Almere en hoe je naar VoIP telefonie, van bijvoorbeeld 10Telecom, overstapt. Daarom hier een handige stappenplan.

Stap 1. Het VoIP-belplan

Een bel-plan omvat alle specifieke handelingen die plaats dienen te vinden als de telefoon over gaat. Denk daarbij aan het inrichten van wachtrijen, keuzemenu, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel.

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Voor telefoontoestellen, basisstations en accessoires werkt het 10Telecom-platform met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Het instellen van de VoIP omgeving is eenvoudig en snel te realiseren. 10Telecom helpt je met het porteren van telefoonnummers, configureren van apparatuur en instellen van de telefooncentrale. Optioneel is het natuurlijk mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen. Bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 036-nummer voor in Almere.

Stap 4. Telefoonnummer behouden?

Je wilt ongetwijfeld je huidige nummer behouden. Met het porteren worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Aangekomen bij stap 5 kun je nu op je telefoonkosten (tot soms wel 70%!) besparen en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten zoals een online beheertool.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer te vervallen. Er hoeft nooit een monteur bij je in Almere langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen die veel lager uitvallen.

Ontdek vandaag nog VoIP van 10Telecom en vraag nu een offerte aan.

Gerbrand | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.