VoIP Almere

Meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent. Overweeg jij over te stappen naar VoIP? Of bel je al met VoIP en ben je benieuwd wat het platform van 10Telecom je te bieden heeft? Dan vind je hier een handige overzicht hoe je eenvoudig en snel gebruikt kunt maken van VoIP telefonie in Almere.
Hoe jouw VoIP in Almere regelen?

Het kan onduidelijk zijn hoe je gebruik van VoIP kan maken in Almere en hoe je naar VoIP telefonie, van bijvoorbeeld 10Telecom, overstapt. Daarom hier een handige stappenplan.

Stap 1. Het VoIP-belplan

Een bel-plan omvat alle specifieke handelingen die plaats dienen te vinden als de telefoon over gaat. Denk daarbij aan het inrichten van wachtrijen, keuzemenu\u2019s, het instellen van geluidsfragmenten bij afwezigheid en doorschakelingen naar mobiel.

Stap 2. Bestellen van VoIP-apparatuur

Voor telefoontoestellen, basisstations en accessoires werkt het 10Telecom-platform met bekende en internationale merken als Mitel, Aastra, Tiptel, Grandstream, Cisco, Snom, Siemens en Yealink.

Stap 3. VoIP-Configuratie

Het instellen van de VoIP omgeving is eenvoudig en snel te realiseren. 10Telecom helpt je met het porteren van telefoonnummers, configureren van apparatuur en instellen van de telefooncentrale. Optioneel is het natuurlijk mogelijk om meerdere (nieuwe) nummers af te nemen. Bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 036-nummer voor in Almere.

Stap 4. Telefoonnummer behouden?

Je wilt ongetwijfeld je huidige nummer behouden. Met het porteren worden de nummers overgezet naar de nieuwe VoIP-omgeving. Een verhuizing duurt hooguit twee weken. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen.

Stap 5. Flexibel bellen en besparen via VoIP

Aangekomen bij stap 5 kun je nu op je telefoonkosten (tot soms wel 70%!) besparen en flexibel telefoneren. Daarnaast profiteer je van alle inbegrepen functionaliteiten zoals een online beheertool.

Hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn groot, zeker wanneer je hosted-telefonie inschakelt. Met een virtuele telefonie-omgeving hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Bovendien komen de investeringen voor het onderhoud en beheer te vervallen. Er hoeft nooit een monteur bij je in Almere langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven voor het bellen die veel lager uitvallen.

Ontdek vandaag nog VoIP van 10Telecom en vraag nu een offerte aan.

VoIP reseller Almere

Ben jij enthousiast geworden over ons VoIP product? En wil jij graag deze dienst toevoegen aan jouw portfolio als reseller in de regio van Almere? Dan ben je bij 10Telecom aan het juiste adres. Het is handig als je het een en ander weet van VoIP telefonie, maar wij bieden je uiteraard uitstekende technische en verkoopondersteuning. Wil je meer weten over VoIP in Almere en reseller worden?

TODO BTN VoIP reseller worden

VoiP telefonie van
10Telecom staat voor:

 • Moeiteloos bereikbaar voor lage tarieven. Gemiddeld 40% goedkoper dan via KPN.
 • De vrijheid om zelf te bepalen wat je krijgt en hoe je bereikbaar bent.
 • Geen gedoe. Geen moeite.
 • Keuze zonder keuzestress.

of vraag een offerte aan

Daarom 10Telecom

 • Meer dan 17 jaar ervaring in zakelijke telefonie
 • Slimme VoIP oplossingen op maat
 • Zakelijk bellen zoals jij dat wil
 • Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
 • Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
 • Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
 • Bij spoedgevallen 24/7 bereikbaar

of vraag een offerte aan