Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

ISDN Stopt

KPN werkt op dit moment aan het moderniseren van de telefonienetwerken. Daarom heeft KPN besloten om te stoppen met ISDN1 enkelvoudig en meervoudig ISDN2. Dit betekent dat bedrijven hun telefoonvoorziening op een andere manier moeten vormgegeven en inrichten.

ISDN Stopt

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen naar VoIP. Op dit moment is dit een toename van 30% per jaar. Veel bedrijven zien de voordelen van VoIP ten opzichte van traditionele ISDN aansluitingen. VoIP biedt namelijk veel meer functionaliteiten en kan veel flexibeler vormgegeven worden. Een VoIP telefooncentrale kan in principe meegroeien met de organisatie. Er kan een onbeperkt aantal telefoontoestellen aangesloten worden. Er kunnen direct nieuwe medewerkers aangemaakt worden. Bovendien is het gebruik van een fysiek telefoontoestel niet meer vereist. Een VoIP telefoonnummer kan worden doorgeschakeld naar een 06-nummer. Daarnaast kan je via een app op je computer of smartphone, de zogenoemde softphone bellen met het telefoonnummer van de zaak, ongeacht de locatie. Wel zo professioneel.

Aangezien bijna iedereen tegenwoordig beschikt over een krachtige internetverbinding en dit geen beperking meer vormt, is VoIP geschikt voor vrijwel elk bedrijf. De besparing die hiermee wordt bewerkstelligd zijn onder andere de kosten voor het onderhoud van de ouderwetse telefooncentrale. Daarnaast zijn de gesprekstarieven van het bellen via internet een stuk goedkoper dan via een traditionele telefoonlijn.

Overstappen van ISDN naar VoIP

Overstappen erg ingewikkeld? Nee, 10Telecom begeleidt je je in het hele proces. We vragen naar de informatie om je zo veel mogelijk te ontzorgen. Jij geeft de wensen door en wij regelen de verhuizing van de telefoonnummers, de eventuele configuratie van de telefoontoestellen en bespreken het complete belplan. Jouw persoonlijke belplan wordt volledig als maatwerkoplossing door onze specialistensamengesteld. Geen enkele organisatie is hetzelfde. Daarom regelen wij een eigen telefonieomgeving met de desbetreffende functionaliteiten op basis van jouw wensen.

Omdat ISDN stopt kun je bij ons volledig vrijblijvend een offerte aanvragen. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik de klantvriendelijke offerte wizard:

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard