Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

ISDN Stopt

KPN is aan het moderniseren van de telefonienetwerken en heeft besloten om te stoppen met ISDN1, enkelvoudig en meervoudig ISDN2. Dit heeft als consequentie dat je als onderneming de telefonie voorziening op een andere manier moet vormgegeven en inrichten.

ISDN Stopt

Steeds meer bedrijven kiezen er voor om over te stappen naar VoIP. Op dit moment is dit een toename van 30% per jaar. Veel bedrijven zien de voordelen van VoIP ten opzichte van traditionele ISDN aansluitingen. VoIP biedt veel meer functionaliteiten en kan veel flexibeler vormgegeven worden. Een VoIP telefooncentrale kan in principe meegroeien met de organisatie. Er kunnen een onbeperkt aantal telefoontoestellen aangesloten worden. Er kunnen direct nieuwe medewerkers aangemaakt worden. Bovendien is het gebruik van een fysiek telefoontoestel niet meer vereist. Een VoIP telefoonnummer kan worden doorgeschakeld naar een 06 telefoonnummer. Daarnaast kun je via een App op je computer of smartphone, de zogenoemde softphone bellen met het telefoonnummer van de zaak, ongeacht de locatie. Wel zo professioneel.

Aangezien bijna iedereen tegenwoordig beschikt over een krachtige internetverbinding en dit geen beperking meer vormt, kan er gekozen worden voor VoIP. De besparing die hiermee wordt bewerkstelligd zijn onder andere de kosten voor het onderhoud van de ouderwetse telefooncentrale. Daarnaast zijn de gesprekstarieven van het bellen via internet een stuk goedkoper dan via een traditionele telefoonlijn.

Overstappen erg ingewikkeld? Nee, we begeleiden in het hele proces. We vragen naar de informatie om je zo veel mogelijk te ontzorgen. Je geeft de wensen door en wij regelen de verhuizing van de telefoonnummers, de eventuele configuratie van de telefoontoestellen en bespreken het complete belplan. Het belplan wordt volledig als maatwerk oplossing samengesteld door onze specialisten. Geen enkele organisatie is hetzelfde en behoeft een eigen telefonie omgeving met de desbetreffende functionaliteiten en wensen.

Omdat ISDN stopt kun je bij ons een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Benieuwd wat wij te bieden hebben? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik de klantvriendelijke offerte wizard:

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard