Blog

10Telecom klantverhaal Esmero

Esmero kiest voor innovatie met de TRiNG telefooncentrale van 10Telecom

Waarin is jouw bedrijf gespecialiseerd?

Esmero is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige webhostingdiensten. We bieden verschillende hostingpakketten aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, variërend van shared hosting tot VPS (Virtual Private Server) en dedicated server hosting. Ons doel is om betrouwbare, veilige en snelle hostingoplossingen te leveren, met een focus op klanttevredenheid en ondersteuning. Daarnaast bieden we ook domeinregistratie, SSL-certificaten en andere aanvullende diensten om onze klanten een complete webhostingervaring te bieden.

Waarom wilden jullie een nieuwe telefooncentrale?

Als Esmero begrijpen we het belang van effectieve communicatie met onze klanten. Een nieuwe telefooncentrale bood ons de mogelijkheid om onze telefonische diensten te verbeteren en een meer geavanceerde en efficiënte communicatie-infrastructuur op te zetten. Met een nieuwe telefooncentrale konden we:

 • Verbeterde functionaliteit: We wilden functies toevoegen zoals automatische routering van oproepen, voicemails, wachtrijen en meer om een betere ervaring voor onze klanten te bieden.
 • Schaalbaarheid: Door te investeren in een nieuwe telefooncentrale konden we ons aanpassen aan de groei van ons bedrijf en onze communicatiebehoeften beter beheren naarmate we meer klanten bedienen.
 • Klantenservice verbeteren: Het implementeren van een geavanceerde telefooncentrale stelde ons in staat om de wachttijden te verkorten, klantvragen efficiënter af te handelen en een hoger niveau van klantenservice te bieden.
 • Betrouwbaarheid en stabiliteit: Een nieuwe telefooncentrale bood ons verbeterde betrouwbaarheid en stabiliteit in onze telefonische systemen, waardoor we consistentere diensten konden leveren aan onze klanten.

Kortom, de upgrade naar een nieuwe telefooncentrale stelde ons in staat om onze communicatiekanalen te verbeteren en een betere ondersteuning aan onze klanten te bieden.

Wat was voor jullie het allerbelangrijkst bij het kiezen van een nieuwe telefooncentrale?

Bij het kiezen van een nieuwe telefooncentrale was voor Esmero het allerbelangrijkste om een systeem te vinden dat voldeed aan onze specifieke behoeften en die van onze klanten. Enkele cruciale aspecten waren:

 • Functionaliteit en features: We wilden een telefooncentrale die een breed scala aan functionaliteiten bood, zoals automatische call routing, voicemail, wachtrijen, conference calls en integratie met andere systemen om onze communicatie te stroomlijnen.
 • Schaalbaarheid: Het was essentieel dat de gekozen telefooncentrale schaalbaar was, zodat deze kon meegroeien met ons bedrijf zonder in te leveren op prestaties of functionaliteiten.
 • Betrouwbaarheid en stabiliteit: Een stabiele en betrouwbare telefooncentrale was cruciaal om consistent hoogwaardige diensten aan onze klanten te kunnen bieden. Uptime en betrouwbaarheid waren dus absolute vereisten.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Een intuïtieve interface en gemakkelijke bediening waren belangrijk, zodat ons team snel en efficiënt met de nieuwe telefooncentrale kon werken zonder uitgebreide training.
 • Kosten en waarde: Hoewel kosten een factor waren, lag de nadruk vooral op waarde voor het geld. We zochten naar een telefooncentrale die de juiste functionaliteiten bood tegen een redelijke prijs.

Al deze aspecten samen vormden de kern van onze zoektocht naar de juiste telefooncentrale die voldeed aan onze behoeften en de verwachtingen van onze klanten kon overtreffen.

Waarom kozen jullie voor TRiNG, de telefooncentrale van 10Telecom?

Als Esmero kozen we voor TRiNG, de telefooncentrale van 10Telecom, om verschillende redenen:

 • Functionaliteit: TRiNG bood een uitgebreide reeks functies en mogelijkheden die perfect aansloten bij onze behoeften. De diverse functionaliteiten, zoals geavanceerde call routing, voicemail, wachtrijen en integratiemogelijkheden met andere systemen, waren essentieel voor ons bedrijf.
 • Schaalbaarheid: TRiNG bood de schaalbaarheid die we zochten. Het kon meegroeien met onze organisatie zonder in te leveren op prestaties, waardoor het een toekomstbestendige oplossing was voor onze groeiende communicatiebehoeften.
 • Betrouwbaarheid en stabiliteit: De betrouwbaarheid en stabiliteit van TRiNG waren indrukwekkend. Dit was cruciaal voor ons, omdat we een hoge mate van beschikbaarheid en continuïteit voor onze telefonische diensten wilden waarborgen.
 • Gebruiksvriendelijkheid: TRiNG bood een intuïtieve interface en gemakkelijke bediening, waardoor ons team snel kon wennen aan het systeem zonder uitgebreide training.
 • Klantenservice en ondersteuning: De ondersteuning van 10Telecom was uitstekend. Ze boden goede klantenservice en assistentie, wat ons vertrouwen gaf in hun vermogen om eventuele problemen snel op te lossen.

Al met al paste TRiNG van 10Telecom perfect bij onze eisen en bood het een uitstekende combinatie van functionaliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en ondersteuning, wat voor ons de doorslag gaf bij de keuze voor deze telefooncentrale.

In vraag 2 heb je de oude situatie omschreven. Hoe ziet de nieuwe situatie eruit?

Als Esmero heeft de implementatie van de 10Telecom-centrale onze bereikbaarheid aanzienlijk verbeterd. De oude uitdagingen die we hadden met onze vorige telefooncentrale zijn grotendeels verdwenen.

Met TRiNG van 10Telecom hebben we gemerkt dat:

 • Verbeterde functionaliteit: We kunnen nu veel geavanceerdere functies gebruiken, zoals effectievere call routing, het beheren van wachtrijen en het afhandelen van oproepen, wat heeft bijgedragen aan een gestroomlijnde communicatie met onze klanten.
 • Schaalbaarheid: De nieuwe telefooncentrale heeft ons de flexibiliteit geboden om moeiteloos op te schalen naarmate ons bedrijf groeit. Dit heeft ervoor gezorgd dat we onze communicatiebehoeften gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • Betrouwbaarheid en stabiliteit: We hebben een aanzienlijke verbetering gezien in de betrouwbaarheid en stabiliteit van onze telefonische systemen. Het aantal storingen en onderbrekingen is aanzienlijk verminderd, waardoor onze bereikbaarheid aanzienlijk is verbeterd.
 • Gebruiksvriendelijkheid: De gebruiksvriendelijke interface van TRiNG heeft ons team geholpen om snel vertrouwd te raken met het systeem, waardoor we efficiënter kunnen werken zonder uitgebreide training.

Over het algemeen heeft de 10Telecom-centrale aanzienlijk bijgedragen aan het oplossen van de eerdere uitdagingen met betrekking tot bereikbaarheid en communicatie, waardoor we nu een verbeterde en effectievere manier hebben om met onze klanten te communiceren.

Hoe is de implementatie verlopen? Hoe hebben jullie dit ervaren?

De implementatie van de 10Telecom-centrale bij Esmero is over het algemeen soepel verlopen. We hebben de implementatie als positief ervaren, maar zoals bij elke technologische verandering waren er enkele uitdagingen die we hebben moeten aanpakken.

Het implementatieproces omvatte verschillende stappen:

 • Voorbereiding en planning: Voorafgaand aan de implementatie hebben we uitgebreide voorbereidingen getroffen en een gedetailleerd implementatieplan opgesteld om een soepele overgang te waarborgen. Dit omvatte het identificeren van de benodigde functionaliteiten, het trainen van medewerkers en het coördineren van de installatie.
 • Installatie en configuratie: Tijdens de installatiefase hebben we samengewerkt met het team van 10Telecom voor de installatie en configuratie van de nieuwe telefooncentrale. Het was essentieel om alle instellingen correct in te stellen en te testen om een vlotte werking te garanderen.
 • Training van personeel: We hebben ons personeel getraind om vertrouwd te raken met de nieuwe telefooncentrale en om ervoor te zorgen dat iedereen de functionaliteiten en mogelijkheden goed begreep.
 • Testen en optimalisatie: Na de installatie hebben we uitgebreide tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneerde. Waar nodig zijn er aanpassingen gedaan om de prestaties te optimaliseren.

Over het algemeen verliep de implementatie redelijk vlot. Hoewel er enkele uitdagingen waren tijdens het proces, zoals het finetunen van bepaalde instellingen en het waarborgen van een naadloze overgang, hebben we de ondersteuning van het 10Telecom-team als waardevol ervaren. Hun deskundigheid en assistentie speelden een cruciale rol bij het oplossen van eventuele problemen en het waarborgen van een succesvolle implementatie van de nieuwe telefooncentrale.

Waar zijn jullie het meest blij mee in de samenwerking met 10Telecom?

In onze samenwerking met 10Telecom zijn we vooral blij met verschillende aspecten:

 • Kwaliteit van de dienstverlening: We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening van 10Telecom. Ze leveren hoogwaardige telecommunicatieoplossingen die voldoen aan onze eisen en helpen bij het verbeteren van onze bereikbaarheid.
 • Klantenservice en ondersteuning: De klantenservice en ondersteuning van 10Telecom zijn uitstekend. Hun team staat altijd klaar om onze vragen te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen en waardevol advies te geven. Hun responsiviteit en toewijding aan klanttevredenheid zijn opmerkelijk.
 • Betrouwbaarheid en stabiliteit: De betrouwbaarheid en stabiliteit van de diensten van 10Telecom zijn indrukwekkend. Dit heeft ons geholpen om de beschikbaarheid van onze communicatiesystemen te verbeteren, waardoor we onze klanten beter van dienst kunnen zijn.
 • Innovatie en functionaliteit: We waarderen de innovatieve functies en mogelijkheden die 10Telecom biedt met hun TRiNG-telefooncentrale. Dit heeft ons geholpen om efficiënter te communiceren en onze diensten verder te verbeteren.

Al met al zijn we erg blij met de samenwerking met 10Telecom vanwege hun uitstekende dienstverlening, klantenservice, betrouwbaarheid en de voortdurende ondersteuning die ze bieden om ons te helpen onze communicatie en bereikbaarheid te optimaliseren.

Is er iets in onze dienstverlening dat je aangenaam heeft verrast?

Ja, we zijn aangenaam verrast door de snelheid en efficiëntie van de implementatie van de TRiNG-telefooncentrale van 10Telecom. De vlotte installatie en configuratie van het systeem waren opmerkelijk. Ook de manier waarop jullie team ondersteuning bood tijdens het implementatieproces was buitengewoon nuttig en professioneel. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijke interface van TRiNG ons aangenaam verrast. Het was gemakkelijk om het systeem te begrijpen en te gebruiken, zelfs voor medewerkers die niet eerder met een vergelijkbare telefooncentrale hadden gewerkt. Dit heeft de acceptatie en het gebruik ervan binnen ons team enorm vergemakkelijkt.

Jullie proactieve klantenservice en de bereidheid om onze vragen snel en grondig te beantwoorden, hebben ook bijgedragen aan een positieve ervaring met jullie dienstverlening. Deze aspecten hebben ons echt aangenaam verrast en hebben onze tevredenheid met de samenwerking vergroot.

Heb je nog tips voor ons om onze service nog verder te verbeteren?

Nee, wij zijn uitermate tevreden!

Zou je ons aanbevelen aan andere bedrijven en ondernemers?

Absoluut!

Erwin Dijkstra

Laatste artikelen

Toegankelijke communicatie oplossingen voor Facility Spot - Altijd en overal bereikbaar

EnergieSlimAdvies professionaliseert door werk en privé te scheiden middels onze hosted telefonie oplossing

Verhoog de bereikbaarheid van je bedrijf wereldwijd met 10Telecom's innovatieve oplossingen

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons