Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Skype, bellen via Facebook of WhatsApp… grote kans dat jij het regelmatig doet. Voor consumenten is bellen via internet allang niet meer nieuw, en dat is logisch. Je bespaart immers flink op je belkosten. Gelukkig ontdekken ook steeds meer ondernemers de voordelen van zakelijk VoIP bellen. Hoe hoger je belvolume, hoe meer je bespaart op je zakelijke telefonie.

Meer voor minder met zakelijk VoIP

Bel jij al dagelijks via het internet met vrienden en familie? Waarom dan ook niet met jouw klanten? Zakelijk VoIP biedt legio mogelijkheden als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie en bereikbaarheid. Het biedt je ook nog eens meer gemak en tal van geavanceerde functies. Sterker nog, met zakelijk hosted VoIP van 10Telecom geniet jij van alle voordelen van een professionele telefooncentrale, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt. De lusten, niet de lasten.

Voordelen Zakelijk VoIP

Zakelijk VoIP biedt tal van voordelen als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie én bereikbaarheid.

Een paar bijzondere en handige features op een rij:

  • Vanuit huis zakelijk bellen met je mobiele telefoon. Jouw klant? Die ziet gewoon het vaste bedrijfsnummer op zijn scherm. Wel zo professioneel. Dit werkt bovendien ook wanneer je vanuit jouw strandbedje op een zonovergoten eiland belt. Het enige wat je nodig hebt om te bellen via internet, is – juist – internet.
  • Met zakelijk VoIP bellen jij en je collega’s onderling gratis. Ook als jij thuis werkt en wilt bellen met jouw collega in Australië.
  • Via de handige beheertool stel je precies in wat er moet gebeuren met jouw inkomende gesprekken. Het is zelfs mogelijk om in te stellen dat alle inkomende gesprekken van een bepaald nummer op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur worden doorgeschakeld naar jouw collega.

Bang dat zakelijk VoIP duur is? Integendeel. Met VoIP van 10Telecom bel je gemiddeld 25% goedkoper dan met ISDN. En wordt er in jouw bedrijf vaak en lang naar het buitenland gebeld? Dan kan jouw besparing oplopen tot wel 70%!

10Telecom: dé specialist in zakelijk VoIP

Duizenden klanten vertrouwen dagelijks op 10Telecom als het gaat om VoIP en hosted VoIP. Dat doen wij onder andere voor multinationals met meerdere vestigingen, veel werkplekken en een hoog belvolume. Ook kleinere bedrijven en zelfs ZZP’er ontdekken steeds vaker de voordelen van Zakelijk VoIP. 10Telecom biedt verschillende abonnementen. Zo is er het VoIP basis pakket en zijn er pakketten speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers. En heb je een eigen telefooncentrale en wil je deze aansluiten op VoIP? Dan is er het SIP trunk pakket.

Benieuwd naar onze maatwerkoplossingen voor Zakelijk VoIP? Je kunt via onze website ook eenvoudig en vrijblijvend een VoIP Offerte aanvragen.