Wat is een VoIP-nummer?

Een VoIP-nummer, ook wel bekend als Voice over Internet Protocol-nummer, is een telefoonnummer dat wordt gebruikt voor het maken en ontvangen van telefoongesprekken via het internet. In plaats van traditionele telefonienetwerken te gebruiken, maakt VoIP gebruik van internetverbindingen om spraak- en multimediaberichten te verzenden en te ontvangen.

VoIP-technologie heeft de manier waarop we communiceren drastisch veranderd. Met VoIP kunnen gebruikers wereldwijd bellen. Het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en lagere kosten in vergelijking met traditionele telefoonsystemen.

Het gebruik van een VoIP-nummer brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste kunnen bedrijven hun telefoonnummers behouden, zelfs als ze verhuizen naar een andere locatie. Dit betekent minder gedoe voor klanten die al vertrouwd zijn met het nummer en geen wijzigingen hoeven door te voeren in hun contactgegevens.

Bovendien biedt een VoIP-nummer geavanceerde functies zoals voicemail-naar-e-mailtranscriptie, interactieve spraakrespons (IVR) en het doorschakelen van oproepen naar meerdere apparaten tegelijkertijd. Deze functies stellen bedrijven in staat om efficiënter te communiceren en de klantenservice te verbeteren.

Een ander belangrijk voordeel van een VoIP-nummer is de mobiele toegankelijkheid. Met een VoIP-app kunnen gebruikers hun telefoongesprekken voeren vanaf elk apparaat met internetverbinding, zoals smartphones, tablets of laptops. Dit zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit, waardoor werknemers altijd en overal bereikbaar zijn.

Kortom, een VoIP-nummer maakt gebruik van internetverbindingen om telefoongesprekken te faciliteren. Het biedt bedrijven en individuen de mogelijkheid om kosten te besparen, geavanceerde functies te benutten en mobiel bereikbaar te zijn. Als je op zoek bent naar een flexibele en kosteneffectieve manier om te communiceren, is het hebben van een VoIP-nummer zeker het overwegen waard welke wij bij 10Telecom binnen 1 werkdag kunnen leveren.

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies
 • 10 / 10
  Gewoon goed
  Gewoon goed
 • 10 / 10
  Super support en denkt mee!
  Support denkt mee met zaken en helpt tevens mee met het instellen. Vlotte reactietijden. Top bedrijf!
 • 10 / 10
  Goede service en betrouwbaar!
  Alles super geregeld en nemen de tijd voor de klant!
 • 10 / 10
  Staat voor zijn naam, een dikke 10.
  Snelle reactie op vragen en/of problemen.
 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!