Wat is een VoIP-nummer?

Een VoIP-nummer, ook wel bekend als Voice over Internet Protocol-nummer, is een telefoonnummer dat wordt gebruikt voor het maken en ontvangen van telefoongesprekken via het internet. In plaats van traditionele telefonienetwerken te gebruiken, maakt VoIP gebruik van internetverbindingen om spraak- en multimediaberichten te verzenden en te ontvangen.

VoIP-technologie heeft de manier waarop we communiceren drastisch veranderd. Met VoIP kunnen gebruikers wereldwijd bellen. Het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en lagere kosten in vergelijking met traditionele telefoonsystemen.

Het gebruik van een VoIP-nummer brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste kunnen bedrijven hun telefoonnummers behouden, zelfs als ze verhuizen naar een andere locatie. Dit betekent minder gedoe voor klanten die al vertrouwd zijn met het nummer en geen wijzigingen hoeven door te voeren in hun contactgegevens.

Bovendien biedt een VoIP-nummer geavanceerde functies zoals voicemail-naar-e-mailtranscriptie, interactieve spraakrespons (IVR) en het doorschakelen van oproepen naar meerdere apparaten tegelijkertijd. Deze functies stellen bedrijven in staat om efficiënter te communiceren en de klantenservice te verbeteren.

Een ander belangrijk voordeel van een VoIP-nummer is de mobiele toegankelijkheid. Met een VoIP-app kunnen gebruikers hun telefoongesprekken voeren vanaf elk apparaat met internetverbinding, zoals smartphones, tablets of laptops. Dit zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit, waardoor werknemers altijd en overal bereikbaar zijn.

Kortom, een VoIP-nummer maakt gebruik van internetverbindingen om telefoongesprekken te faciliteren. Het biedt bedrijven en individuen de mogelijkheid om kosten te besparen, geavanceerde functies te benutten en mobiel bereikbaar te zijn. Als je op zoek bent naar een flexibele en kosteneffectieve manier om te communiceren, is het hebben van een VoIP-nummer zeker het overwegen waard welke wij bij 10Telecom binnen 1 werkdag kunnen leveren.

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand