Wat is een VoIP-nummer?

Een VoIP-nummer, ook wel bekend als Voice over Internet Protocol-nummer, is een telefoonnummer dat wordt gebruikt voor het maken en ontvangen van telefoongesprekken via het internet. In plaats van traditionele telefonienetwerken te gebruiken, maakt VoIP gebruik van internetverbindingen om spraak- en multimediaberichten te verzenden en te ontvangen.

VoIP-technologie heeft de manier waarop we communiceren drastisch veranderd. Met VoIP kunnen gebruikers wereldwijd bellen. Het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en lagere kosten in vergelijking met traditionele telefoonsystemen.

Het gebruik van een VoIP-nummer brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste kunnen bedrijven hun telefoonnummers behouden, zelfs als ze verhuizen naar een andere locatie. Dit betekent minder gedoe voor klanten die al vertrouwd zijn met het nummer en geen wijzigingen hoeven door te voeren in hun contactgegevens.

Bovendien biedt een VoIP-nummer geavanceerde functies zoals voicemail-naar-e-mailtranscriptie, interactieve spraakrespons (IVR) en het doorschakelen van oproepen naar meerdere apparaten tegelijkertijd. Deze functies stellen bedrijven in staat om efficiënter te communiceren en de klantenservice te verbeteren.

Een ander belangrijk voordeel van een VoIP-nummer is de mobiele toegankelijkheid. Met een VoIP-app kunnen gebruikers hun telefoongesprekken voeren vanaf elk apparaat met internetverbinding, zoals smartphones, tablets of laptops. Dit zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit, waardoor werknemers altijd en overal bereikbaar zijn.

Kortom, een VoIP-nummer maakt gebruik van internetverbindingen om telefoongesprekken te faciliteren. Het biedt bedrijven en individuen de mogelijkheid om kosten te besparen, geavanceerde functies te benutten en mobiel bereikbaar te zijn. Als je op zoek bent naar een flexibele en kosteneffectieve manier om te communiceren, is het hebben van een VoIP-nummer zeker het overwegen waard welke wij bij 10Telecom binnen 1 werkdag kunnen leveren.

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.

Offerte aanvragen

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Gebruik het formulier hiernaast en ontvang binnen 1 (werk)dag een offerte!

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen

Aansluitkosten: 0.00

Abonnementskosten: 0.00 euro per maand


Actie:

 • Geen aansluitkosten!
 • 50% korting op eerste maandfactuur!
Let op: Aanbieding eindigt in:

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden