Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

VoIP reseller worden?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen naar zakelijk bellen via internet. Niet voor niets is hosted VoIP één van de snelst groeiende markten van nu. Ben je actief in de telecom- of it-branche, dan mogen VoIP en hosted VoIP niet meer in jouw dienstenpakket ontbreken. Het partnerprogramma van 10Telecom biedt jou de mogelijkheid om als VoIP reseller bestaande én nieuwe klanten te kunnen voorzien van een totaaloplossing.

Een breder aanbod, aantrekkelijke verdiensten (kickback) en waar nodig deskundige support van onze VoIP experts. Zomaar enkele redenen om reseller van 10Telecom te worden. 10Telecom beschikt over een uitgebreid reseller netwerk, verspreid door heel Nederland. Dit zijn veelal ondernemingen in de telecom- en it-branche. Deze resellers bieden VoIP als extra dienst om bestaande klanten nog meer aan zich te binden, en dat niet alleen. Gezien de huidige opmars van bellen via internet, is het partnerprogramma van 10Telecom ook een uitstekende manier om nieuwe klanten aan te trekken.

Meld je aan als VoIP reseller

VoIP is een voordeliger en bovendien veelzijdiger alternatief voor ISDN. Als VoIP reseller profiteren jouw klanten ook van de vele voordelen. Denk aan lagere kosten, meer mogelijkheden als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie en bereikbaarheid, maar ook meer gemak en tal van geavanceerde functies.

Wil jij jouw dienstenpakket uitbreiden met VoIP telefonie? Goed nieuws! 10Telecom heeft ruimte voor nieuwe partners. Wij streven altijd naar langdurige samenwerkingen, waar alle partijen beter van worden. Als 10Telecom reseller vergroot jij jouw meerwaarde met een professionele VoIP dienst. Voor elke sale krijg jij een maandelijkse commissie op de abonnement- en belkosten.

Als reseller ben jij de eerste contactpersoon. Jij verzorgt dan ook de eerstelijns support richting jouw klanten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan zijn onze ervaren VoIP adviseurs er voor de nodige tweedelijns support.

VoIP reseller worden? Jouw voordelen op een rij:

 • Uitbreiding van jouw aanbod met een professionele VoIP dienst
  Om jouw bestaande klanten nóg beter van dienst te zijn én om nieuwe klanten aan te trekken
 • Een aantrekkelijk verdienmodel
  Met maandelijks terugkerende commissies op abonnement- en belkosten per klant
 • Eenvoud en gemak
  10Telecom biedt jou een eenvoudig te configureren VoIP-telefooncentrale
 • Mogelijkheid tot white label
  De expertise van 10Telecom, verpakt in jouw huisstijl
 • Deskundige ondersteuning
  Waar nodig staat ons support team voor je klaar, bij spoedgevallen 24/7
 • Transparante samenwerking
  Heldere communicatie, duidelijke afspraken en geen kleine lettertjes

Wil je onderdeel uitmaken van ons partnerprogramma? Benieuwd naar de mogelijkheden als VoIP reseller? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.