Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Bellen via internet, voor consumenten al de normaalste zaak ter wereld. Ook bedrijven ontdekken steeds vaker de voordelen van VoIP. Gelukkig maar, het zijn er namelijk erg veel! Bang dat het een duur en ingewikkeld verhaal wordt? Niet wanneer je je laat helpen door 10Telecom. Onze VoIP adviseurs staan voor je klaar om alle mogelijkheden en voordelen in kristalheldere taal uit te leggen. Zonder stropdas, maar met opgestroopte mouwen regelen wij jouw zakelijke telefonie op een manier die precies aansluit bij jouw wensen.

Over 10Telecom

10Telecom startte ruim 16 jaar geleden als een klein bedrijf met grote ambities. Inmiddels vormen wij voor duizenden klanten de vaste partner als het gaat om zakelijke telefonie en internet. Die trouwe klantenkring? Daar werken we hard voor. Keihard. Zo volgen we alle innovaties op het gebied van zakelijke telefonie en VoIP op de voet, werken wij alleen met de allerbeste systemen, producten en merken en staat het leveren van uitmuntende service hier altijd op nummer één.

Maatwerk, daarin zijn we sterk. Van ZZP’ers tot multinationals en alles daartussen; hosted VoIP is geschikt voor bedrijven van elk formaat. Elke klant, groot of klein, ontzorgen wij bij 10Telecom met dezelfde toewijding en aandacht. Wat jouw wensen ook zijn als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie en bereikbaarheid, 10Telecom zorgt voor slimme oplossingen op maat. Oplossingen die aansluiten bij jouw wensen, waar je niet naar om hoeft te kijken én  waar je niet onnodig teveel voor betaalt. Wel zo fijn!

Net dat beetje meer

Verder gaan waar anderen stoppen, dat is ons motto. Duizenden ondernemers vertrouwen dagelijks op onze oplossingen. Niet dat ze daar vaak bij stilstaan hoor, ze hebben wel wat anders te doen. En zo hoort dat ook! Bij 10Telecom sta jij als klant centraal. Dat klinkt heel gewoon, maar in een wereld waar steeds meer geautomatiseerd wordt, gaat dat echt niet altijd op. Natuurlijk automatiseren wij ook, veel zelfs. Maar nooit ten koste van persoonlijk contact. Sterker nog, wij automatiseren juist tijdrovende processen om jou nog beter te kunnen voorzien van advies en support.

Dat vraagt nogal wat van ons team. Kennis van zaken, maar ook het inlevingsvermogen om goed in kunnen te spelen op jouw wensen. Daarin proberen wij altijd net dat beetje meer te doen. Ons doel? Niet alleen leveren waar je om vraagt, maar ook meedenken hoe het nóg beter, nóg makkelijker en nóg praktischer kan. Dat we jou verrassen met oplossingen die jouw verwachtingen overtreffen.

Daarom kies je voor 10Telecom

Overstappen naar VoIP? Wij helpen je graag! Vraag nu vrijblijvend een VoIP offerte aan en bespaar direct op je bel- en abonnementskosten.

10Telecom pakketten en abonnementen