Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Met de vast mobiel integratie van 10Telecom zijn de vaste telefoontoestellen en mobiele telefoontoestellen met elkaar verbonden. Geen simpele doorschakeling naar mobiel, maar een volledige integratie tussen vast en mobiel, zonder dat hier extra software voor nodig is. Dit betekent dat de mobiele telefoons onderdeel zijn van de telefooncentrale, met alle functionaliteiten die daarbij horen.

Kosten besparen met VoIP en vast-mobiel integratie

Alle gesprekken, zowel inkomend als uitgaand, worden standaard via de telefooncentrale geleid. Het voordeel hiervan is dat je profiteert van de lage tarieven. In combinatie met de Hallo en Volgas abonnementen, waarbij het mobiele belverkeer ‘onbeperkt’ is, kun je ervoor kiezen om ook via mobiel uit te bellen. Daarnaast is het gebruik van vaste VoIP telefoontoestellen optioneel. Je kan namelijk met je vaste telefoonnummer volledig bereikbaar zijn via jou mobiele telefoon.

Functionaliteiten

Dankzij de mogelijkheden van onze professionele telefooncentrale in combinatie met de vast-mobiel integratie kan je gebruik maken van vele functionaliteiten. Denk aan; mobiel intern doorverbinden, gespreksopname, beschikbaarheidsstatussen bekijken via BLF lampjes, intern bellen en het beantwoorden van oproepen. Bekijk hier welke functionaliteiten wij beschikbaar stellen. 

Controle over telefonie

Met de online portal van 10Telecom wordt maximaal inzicht gegeven in het belgedrag. Hier is ook per medewerker te bepalen welke telefoonnummers wel- en niet gebeld mogen worden, bijvoorbeeld betaalde servicenummers of bellen naar het buitenland. Alle in- en uitgaande gespreksstatistieken kunnen hier worden bekeken.

Voordelen van Vast Mobiel integratie

Meer informatie over de mogelijkheden met vast mobiel?
Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met jou op.