Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Hotdesking

Hotdesking biedt de mogelijkheid om op elk telefoontoestel, ongeacht welke locatie, in en uit te loggen op de telefooncentrale. Bijvoorbeeld, op maandag werk je op locatie A en dinsdag werk je op locatie B, je kunt dan eenvoudig inloggen op een toestel dat zich op die locatie bevind. Dit is ook ideaal als er binnen de organisatie gebruikt wordt gemaakt van bijvoorbeeld flexplekken.

Natuurlijk kan de medewerker de telefoon loskoppelen en meenemen naar een nieuwe plek en weer aansluiten, maar door middel van hotdesking kunnen de medewerkers dan eenvoudig op elke telefoon in- en uitloggen. Alle instellingen van het toestel zoals bijvoorbeeld de functietoetsen en schakelaars worden op deze manier meegenomen naar een andere telefoon en plek. Uiteraard wordt ook het interne telefoonnummer van de medewerker meegenomen. In tegenstelling tot veel telefooncentrales, waar hotdesking vaak maar ondersteund wordt voor het tijdelijk inloggen op een andere plek, ondersteunen onze telefooncentrales het volledig in en uitloggen op verschillende toestellen.

Als een medewerker meerdere telefoons heeft, bijvoorbeeld een vaste telefoon op kantoor en een telefoontoestel thuis, dan kan de medewerker thuis inloggen op de bedrijfstelefooncentrale met alle functionaliteiten die inbegrepen zijn. Ook als medewerkers op verschillende locaties werken kunnen ze eenvoudig op de telefoontoestellen van elke locatie in- en uitloggen.

De medewerker kan door middel van een persoonlijke inlogcode gebruikmaken van hotdesking. Op deze manier kan de medewerker overal gebruikmaken van de bijbehorende functionaliteiten.

De voordelen van hotdesking zijn dat de toestellen door iedereen kunnen worden gedeeld. Daarnaast is het met toestellen die volledig ondersteund worden door onze telefooncentrale, de persoonlijke instellingen zoals Speeddials, persoonlijke BLF knoppen en overige functietoetsen mee te nemen naar een andere plek. Dit zonder dat het telefoontoestel helemaal opnieuw opgestart moet worden. Hotdesking is een moderne oplossing voor veel bedrijven. Tevens is het mogelijk om aan de hand van hotdesking de aanwezigheid van medewerkers te bepalen.

Hotdesking kan uitstekend toegepast worden in organisaties met flexwerkers en of callcenters en telefonische service desks.