Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Indien er vaak telefonische afspraken met klanten worden gemaakt, dan kan het handig zijn om deze gesprekken op te nemen. Met de gespreksopname functionaliteit worden alle gesprekken vastgelegd in de telefooncentrale. Deze functionaliteit wordt ook veel toegepast voor trainingsdoeleinden.

De gespreksopname functionaliteit biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunnen de opnames voor een bepaalde periode bewaard worden op de centrale. Ook is het mogelijk om een opgenomen gesprek te versturen naar een e-mailadres. Het geluidsbestand wordt dan als .mp3 of .wav bijlage toegevoegd aan het e-mailbericht. De opname wordt vervolgens verwijderd op de telefooncentrale.

Let op: vergeet niet aan de bellers door te geven dat het gesprek kan worden opgenomen. Je bent wettelijk verplicht dit van tevoren te melden, zeker wanneer er privacygevoelige informatie wordt gedeeld. Klik hier voor meer informatie.