Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP telefonie staat voor bellen via internet. Dat houdt in dat de telefoontoestellen op locatie worden aangesloten op onze telefooncentrale in de cloud. Alle inkomende en uitgaande oproepen worden via internet afgehandeld.

Wat als de internetverbinding problemen geeft of als er een internetstoring is bij de internetprovider? Zonder een internetverbinding is het niet mogelijk om te bellen. Als de internetverbinding niet stabiel is, kan dit zorgen voor een slechte gesprekskwaliteit. In dat geval biedt een fallback naar mobiel of een alternatief telefoonnummer uitkomst. Alle inkomende gesprekken worden dan doorgeschakeld naar het opgegeven telefoonnummer. Zo blijf je altijd bereikbaar voor jouw klanten. Deze zullen hier niets van merken. Zodra de internetverbinding hersteld is, worden de inkomende gesprekken automatisch weer op de telefoontoestellen afgeleverd.