Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Fallback

VoIP telefonie gaat via internet. De telefoontoestellen op locatie zijn aangesloten op onze telefooncentrale in de cloud. Daarom worden alle inkomende en uitgaande oproepen via internet afgehandeld. Maar wat als de internetverbinding problemen geeft of als er een internetstoring is bij de internetprovider? Als er dan geen (stabiele) internetverbinding is dan is het niet mogelijk om te bellen of de gesprekskwaliteit is erg slecht. In dat geval biedt een fallback naar mobiel of een alternatief telefoonnummer een oplossing. Alle inkomende gesprekken worden dan doorgeschakeld naar het opgegeven telefoonnummer. Zo blijft er bereikbaarheid voor klanten, deze merken hier niets van.

Als de internetverbinding weer hersteld is worden de inkomende gesprekken automatisch weer op de telefoontoestellen afgeleverd.