VoIP telefonie

Steeds meer ondernemers en organisaties stappen over op VoIP telefonie. Maar wat is dat precies? Welke voordelen biedt deze vorm van zakelijke telefonie? En wat kan 10Telecom op dit gebied voor jou betekenen?

Wat is VoIP telefonie?

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol. Met andere woorden: bellen via het internet. Zelfs als jouw bedrijf nog geen gebruik maakt van VoIP, dan heb je het zelf ongetwijfeld al wel gedaan; als je belt via FaceTime, Skype of WhatsApp dan bel je immers ook via het internet.

VoIP telefonie is erg aantrekkelijk voor hedendaagse bedrijven, omdat ze de primaire vereiste (een internetverbinding) al hebben. Er zijn echter nog meer redenen om voor VoIP te kiezen.

Wat zijn de voordelen van VoIP telefonie?

Met VoIP telefonie van 10Telecom profiteer je van:

  • Een virtuele telefooncentrale

Wanneer je kiest voor hosted VoIP dan maak je gebruik van een virtuele telefooncentrale die in de cloud draait. Daardoor hoef je niet te investeren in dure apparatuur, wat een hoop opstartkosten bespaart. 

  • Lagere belkosten

Met VoIP telefonie van 10Telecom heb je niet alleen een lagere investering, bellen zelf is ook goedkoper. Om te beginnen bellen jij en je collega’s onderling gratis. Bellen binnen Nederland is zeer voordelig, en als er binnen je onderneming veel naar het buitenland gebeld wordt kan je tot wel 70% aan belkosten besparen.

  • Ongekende flexibiliteit

VoIP telefonie is locatie onafhankelijk en biedt je de vrijheid om te bellen waar je maar wilt. Het maakt niet uit of je nu op kantoor, thuis of aan de andere kant van de wereld werkt, je klanten zien gewoon het vaste zakelijke telefoonnummer op hun scherm. Zo blijf je flexibel, bereikbaar én professioneel.

Nieuwsbrief | 10Telecom
  • Schaalbaarheid

Bij 10Telecom is VoIP telefonie heel snel, makkelijk en voordelig uit te breiden wanneer je er een nieuwe werknemer of een of meerdere zakelijke telefoonnummers bij wilt, of wanneer er een nieuwe vestiging wordt geopend. Maar ook downsizen is geen enkel probleem.

  • Handige features

Via de online beheertool van 10Telecom stel je moeiteloos alle functionaliteiten in. Zo kun je zelf een keuzemenu maken, wachtmuziek en voicemails instellen, en inkomende gesprekken op bepaalde tijden automatisch naar mobiel laten doorschakelen. 

  • Optimale bereikbaarheid

Met VoIP telefonie van 10Telecom ben je altijd bereikbaar, zelfs als je geconfronteerd wordt met een internetstoring of stroomuitval. Wij zorgen er namelijk voor dat in dat geval alle inkomende gesprekken naar een of meerdere mobiele telefoons worden doorgeschakeld.

Gebrand bellen | 10telecom

Ja, ik heb interesse in VoIP telefonie!

10Telecom biedt diverse zakelijke abonnementen. Maar als je specifieke wensen en behoeften hebt dan behoort VoIP telefonie op maat ook tot de mogelijkheden. Verder gaan waar anderen stoppen, dat is ons motto! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee over een passende oplossing. Uiteraard kunnen wij ook de overstap naar ons VoIP platform voor je verzorgen.

Advies over telefonie?

"*" geeft vereiste velden aan

Liever bellen? 088 10 14 500