Bellen via internet

‘Back-in-the-day’ was bellen nog analoog. Je nam een grote hoorn op, toetste een nummer in en de telefoonlijn verbond je met gemak met iemand die aan de andere kant van de wereld leefde. De telefoonlijn deed dat zonder moeite en was niet meer weg te denken. Met de komst van glasvezel werd ‘normale’ telefonie en internet al snel uitgefaseerd en is alles online gegaan

Wat is bellen via het internet?

Bellen via het internet, ook wel VoIP, is bellen via een internetverbinding. Zolang je internet live is kun je bellen en gebeld worden. Met behulp van een telefooncentrale en een softphone kun je alle inkomende en uitgaande belletjes regelen.

Gebrand bellen | 10telecom

Kan ik gratis bellen via het internet?

Bij bellen via internet via VoIP hoef je geen onoverzichtelijke, geheime kosten te betalen. Je internetverbinding en je VoIP abonnement kosten wel geld. Ook zijn er uiteraard apps waarmee je gratis, of voor ene goedkoop maandelijks abonnement, kunt bellen. Denk bijvoorbeeld aan bellen via teams, via whatsapp of via Google Meets. Bij deze apps betaal je niets extra’s om online te kunnen bellen.

Hoe bel ik via de computer?

Met de webbased softphone van 10Telecom kun je gemakkelijk naar al je zakelijke contacten bellen. Open de softphone client in je browser en begin direct met bellen.

Meer weten?

Wel geïnteresseerd, maar heb je nog geen VoIP? Of heb je VoIP en wil je overstappen?

Vul vrijblijvend je gegevens in en vraag een offerte aan!

Advies over telefonie?

"*" geeft vereiste velden aan

Liever bellen? 088 10 14 500