Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Als je een gesprek aanneemt op je telefoontoestel is het mogelijk om deze door te verbinden met een ander telefoontoestel of een andere medewerker. Doorverbinden kan naar interne nummers maar ook naar externe nummers. Een extern nummer is bijvoorbeeld een 06 nummer.

Warm doorverbinden, of doorverbinden met aankondiging of ruggespraak wil zeggen dat je eerst je collega kunt spreken alvorens het gesprek daadwerkelijk doorverbonden wordt.

Koud doorverbinden wil zeggen dat je het gesprek direct doorzet naar het nummer.

Voorbeeld koud doorverbinden:
Je ontvangt een gesprek en geeft door aan de beller dat je het gesprek gaat doorverbinden. Je drukt op  ‘doorverbinden’ en voert het nummer in. Vervolgens druk je nogmaals op doorverbinden en het gesprek wordt afgeleverd bij je collega.

Voorbeeld warm doorverbinden.
Je ontvangt een gesprek en geeft door aan de beller dat je het gesprek gaat doorverbinden. Je druk op doorverbinden en voert het nummer van je collega in. Vervolgens krijg je je collega te spreken en geef je aan dat je het gesprek gaat doorverbinden. Je drukt nogmaals op doorverbinden en het gesprek wordt vervolgens afgeleverd bij je collega.