Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Ben je even niet in staat om de telefoon op te nemen en wil je geen enkel binnenkomend belletje missen? Dan is er de mogelijkheid om de telefoon door te schakelen naar een ander telefoonnummer, bijvoorbeeld een huistelefoon of mobiel. Op deze manier is jouw bereikbaarheid optimaal. Wil je jouw telefoon doorschakelen? Dat stel je in eenvoudig in met een schakelaar op het telefoontoestel of via  een stercode op de softphone.

Hoewel het instellen van doorschakeling gratis is, worden er vrijwel altijd doorschakelkosten gerekend. Wanneer een beller naar een telefoonnummer belt en dit telefoonnummer doorgeschakeld is, belt deze als het ware uit. Er worden dan kosten gemaakt op dit telefoonnummer. Deze kosten heb je niet, wanneer je kiest voor de vast mobiel integratie van 10Telecom. Met deze optie is jouw gsm als het ware een toestel op de centrale. Het doorschakelen van een vast naar mobiel toestel is daarom kosteloos.

Je kunt er ook voor kiezen om bellers direct door te schakelen naar jouw voicemail. De ingesproken voicemailberichten worden vervolgens gemaild naar een bepaald e-mailadres als mp3 of .wav bijlage.