Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Doorschakelen

Ben je even niet op de zaak en wil je geen enkel binnenkomend belletje missen? Dan is er de mogelijkheid om de telefoon door te schakelen naar een ander telefoonnummer; bijvoorbeeld doorschakelen naar de huistelefoon of de mobiele telefoon. Op deze manier is de bereikbaarheid optimaal. Dit is erg makkelijk in te stellen, bijvoorbeeld met een schakelaar op het telefoontoestel of via een stercode op de softphone.

Het instellen van een doorschakeling is gratis, maar er worden wel doorschakel kosten gerekend. Want als een beller naar het telefoonnummer belt, en dit telefoonnummer is doorgeschakeld, dan belt deze als het ware uit en worden er kosten gemaakt op dit telefoonnummer. Het doorschakelen is een veelgebruikte functionaliteit.

Een andere optie is dat de gesprekken worden doorgeschakeld naar de voicemail. Deze gesprekken worden dan gemaild naar een bepaald e-mailadres als mp3 of .wav bijlage.