Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Bedrijfstelefoonboek

Met een bedrijfstelefoonboek is het mogelijk om te zoeken op een (bedrijfs)naam en vervolgens het telefoonnummer te bellen. Als je dan gebeld wordt, zie je de naam van de beller in het display van het telefoontoestel verschijnen (alleen ondersteunde toestellen).

Naast een bedrijfstelefoonboek is er ook een intern telefoonboek met alle telefoonnummers van interne medewerkers.

In sommige gevallen kan het belangrijk zijn om niet alle contacten met alle medewerkers te delen. In dat geval is een persoonlijk telefoonboek een oplossing.

De telefoontoestellen die wij adviseren ondersteunen deze functionaliteit. Via het telefoontoestel kan snel een telefoonnummer opgezocht worden. Eventueel is het mogelijk dat er een snelkiesnummer aan een bepaald bedrijf gekoppeld wordt. Dit snelkiesnummer is niets anders dan een verkort telefoonnummer alleen dan makkelijker te onthouden.

Ook is het mogelijk om alle bedrijfsgegevens op te slaan, zoals de adresgegevens, e-mailadressen en contactpersonen met verschillende telefoonnummers.