Blog

Verhoog de bereikbaarheid van je bedrijf wereldwijd met 10Telecom’s innovatieve oplossingen

Veel bedrijven weten niet precies wat 10Telecom doet. Het is soms lastig om onze diensten kort uit te leggen, omdat we veel meer doen dan alleen mobiele en vaste telefonie leveren. Maar wij zijn een zakelijke telecomprovider die bedrijven helpt om bereikbaar te zijn voor hun klanten, ongeacht waar ze zich bevinden.

Vast nummer passé voor particulieren, onmisbaar voor zakelijk succes

Hoewel vaste telefonie bij particulieren minder populair is geworden, is het nog steeds belangrijk in de zakelijke markt. Als zzp’er of mkb’er kun je niet bereikbaar zijn op slechts één mobiel nummer wanneer meerdere mensen je willen bellen voor verschillende vragen of als ze doorverbonden moeten worden naar de juiste afdeling of persoon.

Bereikbaarheid gegarandeerd

Om bedrijven bereikbaar te maken, leveren wij nieuwe telefoonnummers uit Nederland en het buitenland. Als bedrijven al een telefoonnummer hebben, kunnen wij dit nummer of nummers verhuizen naar ons netwerk.

Hoe TRiNG, onze cloud-gebaseerde telefooncentrale, bedrijven overal ter wereld bereikbaar maakt

Wij gebruiken TRiNG als zakelijke telefooncentrale om ervoor te zorgen dat gesprekken bij de juiste persoon terechtkomen. TRiNG is gebaseerd op de cloud en biedt VoIP telefonie, wat inhoudt dat het niet meer uitmaakt waar de medewerker zich bevindt, zolang deze maar beschikt over een goedwerkende internetverbinding. De telefooncentrale TRiNG biedt diverse functionaliteiten om een optimale bereikbaarheid te garanderen, zoals welkomstteksten, wachtrijen, keuzemenu’s, CRM-integratie, en rapportages.

Als de centrale het gesprek heeft aangenomen, wil deze het gesprek doorzetten naar de beschikbare medewerkers. Op TRiNG bepaalt de klant zelf hoe deze bereikbaar wilt zijn. Op kantoor heb je bijvoorbeeld een toestel op je bureau staan, bel je via je computer, Teams, of ben je onderweg bereikbaar via een app op je smartphone. Twinning is een functionaliteit die het mogelijk maakt om alle apparaten tegelijk te laten rinkelen, zodat jij flexibel bent hoe en waar je het gesprek wilt aannemen.

Alle functionaliteiten zonder extra kosten: 10Telecom

Wij geloven dat extra betalen voor meer functionaliteiten niet nodig hoeft te zijn, zoals sommige andere telecombedrijven dat vragen. Bij 10Telecom is dit niet het geval. Wij bieden alles-in-één-oplossingen tegen een concurrerende prijs.

Laatste artikelen

Met 10Telecom is EnergieSlimAdvies voorbereid op de toekomst

Toegankelijke communicatie oplossingen voor Facility Spot - Altijd en overal bereikbaar

Esmero kiest voor innovatie met de TRiNG telefooncentrale van 10Telecom

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons