Jouw eigen VoIP centrale

Ervaar de luxe van jouw eigen zakelijke VoIP centrale. Geniet van moeiteloze communicatie en wees overal bereikbaar. Profiteer van onze state-of-the-art VoIP-oplossing met de rauwe kracht van een eersteklas telefooncentrale, maar met de toegankelijkheid van internetbellen. Geheel afgestemd op hoe jij dat wilt. Stap over, ontdek onze 30+ functionaliteiten en til jouw communicatie naar een hoger niveau – dat alles tegen de beste prijzen.

Zakelijke telefooncentrale | 10telecom

Wees altijd bereikbaar!

Als ondernemer wil je altijd bereikbaar zijn. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, jouw zakelijke telefoon moet moeiteloos worden doorgeschakeld naar je mobiel. Dit alles zonder gedoe, onnodig veel geld of beloftes die niet worden nagekomen. Met TRiNG, de geheel zelf in te richten telefooncentrale, heb je zelf alle touwtjes in handen. Gemakkelijk voor de praktische ZZP’er en supersimpel voor de ambitieuze mkb’er. Maak vandaag nog slim gebruik van onze professionele telefooncentrale.

TRiNG

Overal bereikbaar, zoals jij dat wilt

Onze speciale web-applicatie (de WebRTC Client) is simpel te gebruiken en werkt via elke browser. Zo kun je overal ter wereld bellen en gebeld worden en je klanten de beste ervaring geven. Nooit meer investeren in VoIP-toestellen die toch niet worden gebruikt. In plaats daarvan heb je 24/7 toegang tot je zakelijke telefooncentrale. Met slechts één druk op de knop bel je je collega’s, je relaties en je klanten. Bij 10Telecom bepaal jij zelf hoe je bereikbaar wilt zijn.

Gebrand bellen | 10telecom

Kies zelf welk VoIP-toestel je gebruikt

Op onze telefooncentrale kun je alle draadloze en vaste VoIP-geschikte toestellen aansluiten. Ideaal als je al VoIP-toestellen hebt en nog geen nieuwe wil aanschaffen. Zeker merken als Yealink en Gigaset laten zich eenvoudig configureren op onze telefooncentrale. Heb je nog geen VoIP-toestellen of zijn de oude aan vervanging toe? Dan helpen we je graag de juiste keuze maken. Bekijk hier de toestellen waar wij de beste ervaringen mee hebben.

Zakelijke bellen op je smartphone

Met de 10Telecom Softphone-app voor Apple en Android ben je, met een internetverbinding, altijd bereikbaar. Je ziet hierop zelfs of je collega beschikbaar is wanneer je hem of haar wil bellen. Gaat je bedrijf vandaag eerder dicht? Zet letterlijk de knop om en je bent tijdelijk gesloten. Gebruik je een bedrijfstelefoonboek op je centrale? Dan kun je die ook binnen deze app gebruiken, zodat je niet telkens hoeft te zoeken naar je contacten.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Makkelijk te koppelen met je CRM of ERP-systeem

Het leven van een ondernemer wordt een stuk eenvoudiger als de telefooncentrale en het CRM- of ERP-systeem aan elkaar gekoppeld zijn! Want hoe handig is het als een relatie belt, en de klantkaart van die relatie opent meteen? Goed nieuws: we kunnen onze centrale aan meer dan 100 verschillende CRM- en ERP-pakketten koppelen. Vraag vooral naar alle mogelijkheden!

VoIP via Microsoft Teams

Sinds Coronatijd heeft Microsoft Teams een vaste plek in ons leven verovert. Zelfs VoIP-bellen via Teams is mogelijk. Door de telefooncentrale en Teams te koppelen, heb je zowel toegang tot de functionaliteiten van Teams als de functionaliteiten van de Softphone. Dat is optimaal bellen en gebeld worden op je zakelijke nummer via de Teams Client op je computer, de Teams App op je smartphone of via een vast telefoontoestel dat geschikt is voor Teams. En alle andere apparaten zijn ook nog gewoon te gebruiken

Zakelijk mobiel bellen

Kies je voor mobiel bellen via 10Telecom? Dan profiteer je van het betrouwbare mobiele netwerk van KPN of Vodafone, maar dan mét alle extra functionaliteiten die ons eigen telefonieplatform biedt!

Met de vast-mobiel mogelijkheid wordt je mobiele nummer een aansluiting op je telefooncentrale en ben je intern bereikbaar voor je collega’s. En je bepaalt zelf welk afzendnummer (vast of mobiel) iemand op zijn display ziet.

085-nummer-aanvragen

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons