Vast op mobiel

10Telecom Vast Mobiel (VaMo) is een uitbreiding van 10Telecom Mobiel. In combinatie met een van onze mobiele abonnementen kan jouw mobiele telefoon dankzij deze oplossing volledig geïntegreerd worden in jouw telefooncentrale. Hiervoor maakt 10Telecom gebruik van het betrouwbare KPN of Vodafone netwerk. In combinatie met een eigen telefooncentrale of een van onze pakketten, bieden wij een veelvoud aan oplossingen. Hieronder lees je alles over de verschillende voordelen en mogelijkheden van onze Vast Mobiel integratie.

Waarom kiezen voor de Vast Mobiel integratie van 10Telecom?

Kies je voor de Vast Mobiel integratie van 10Telecom, dan zijn de vaste telefoontoestellen en mobiele telefoontoestellen met elkaar verbonden. Geen simpele doorschakeling naar mobiel, maar een volledige integratie tussen vast en mobiel. Zonder dat hier extra software voor nodig is. Dit betekent dat de mobiele telefoons onderdeel zijn van de telefooncentrale, met alle functionaliteiten die daarbij horen. En je kunt zelf bepalen hoe je uitbelt: met je zakelijke nummer of je mobiele nummer.

Alle gesprekken, zowel inkomend als uitgaand, worden standaard via de telefooncentrale geleid. Zo profiteer je van de lage tarieven. Met VoIP telefonie en de Vast Mobiel integratie van 10Telecom kun je dus veel kosten besparen.

Welke functionaliteiten zijn inbegrepen bij 10Telecom Vast Mobiel (VaMo)?

Met 10Telecom Vast Mobiel profiteer je van alle voordelen die onze geavanceerde telefooncentrale biedt. Hierbij kun je denken aan:

  • Oproepen beantwoorden
  • Intern doorverbinden (ook mobiel)
  • Kosteloos intern bellen
  • Uitbellen met een vast nummer (via telefooncentrale) via het KPN of Vodafone netwerk
  • Gespreksopnames
  • Busy Lamp Field (BLF) lampjes
  • Beschikbaarheid statussen bekijken
  • Bedienen van schakelaars via een intern nummer
  • Gebruik van wachtrijen en keuzemenu’s

In combinatie met een van de mobiele abonnementen van 10Telecom, waarbij je onbeperkt mobiel kunt bellen, kun je ook via mobiel uitbellen. Maak je daarbij gebruik van vaste VoIP-telefoontoestellen? Dan ben je met je vaste telefoonnummer volledig bereikbaar via jouw mobiele telefoon. Vanzelfsprekend profiteer je dan ook van alle functionaliteiten die bij een 10Telecom Mobiel abonnement zijn inbegrepen, zoals bellen en gebeld worden in het buitenland (roaming), sms-berichten ontvangen en verzenden, voicemail en wisselgesprekken.

Meer weten?

Geïnteresseerd geraakt en toch weten wat VoIP voor jouw business kan betekenen? Vul hiernaast je informatie in en we bellen je graag terug.

Meer informatie

Liever bellen? 088 10 14 500