Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

10Telecom Mobiel

Ook voor zakelijke mobiele telefonie ben je bij 10Telecom aan het juiste adres. Wij maken gebruik van een eigen telefonie platform met tal van unieke functionaliteiten voor mobiel in combinatie met het betrouwbare mobiele netwerk va KPN.

We hebben verschillende abonnementen met en zonder bundels vanaf €7,- per maand.

Abonnementsvormen:
10Telecom Mobile Budget
10Telecom Mobile Flexibel 250 (250min, 250sms en 500MB)
10Telecom Mobile Hallo 1GB (onbeperkt bellen/sms’en en 1GB)
10Telecom Mobile Hallo 4GB (onbeperkt bellen/sms’en en 4GB)
10Telecom Mobile Volgas 10GB (onbeperkt bellen/sms’en en 10GB)
10Telecom Mobile Volgas 20GB (onbeperkt bellen/sms’en en 20GB)Terugbellen over VoIP telefonie

Add-ons:
Data Pack 500MB (Budget only)
Data Pack 1GB (Budget only)
Bedrijfsbundel Data Pack
Collega Pack
FMC Pack
Multisim

Vast nummer op mobiel?
Speciaal voor ZZP-ers hebben wij het FMC (Fixed Mobile) Pack waarmee het mogelijk is om een vast nummer te koppelen aan een simkaart. Klik hier voor meer informatie

Meerdere mobiele nummers op één simkaart?
Privé GSM nummer en zakelijke GSM nummer op één simkaart? Dat kan bij 10Telecom. Klik hier voor meer informatie

Uitbellen met het vaste of mobiele nummer?
Wil je uitbellen met het mobiele 06 nummer of het vaste nummer? Bij 10Telecom kan dit, bepaal zelf met welk nummer je naar buiten belt.

 

Vast Mobiel integratie.
Door gebruik te maken van Vast-Mobiel integratie profiteer je van talloze extra functionaliteiten van een de professionele telefooncentrale.
Maak gebruik van Mobile connect en je mobiele telefoons worden onderdeel van de telefooncentrale. Op dat moment kun je zelf bepalen hoe je wilt uitbellen; met je zakelijke of mobiele nummer. Klik hier voor meer informatie over Vast-Mobiel integratie

Praktijkvoorbeelden van Vast-Mobiel integratie:

“Je wordt gebeld op je vaste telefoontoestel. Je neemt het gesprek aan op het vaste telefoontoestel, maar je hebt een afspraak staan buiten de deur. Je kan nu eenvoudig het gesprek gratis en intern doorverbinden naar je mobiele telefoontoestel (GSM) zodat je het gesprek kan voortzetten.”

“Buiten kantoor bedenk je dat je toch een relatie moet bellen, maar vanwege privacy liever niet met het mobiele telefoonnummer, daarom eenvoudig uitbellen met het telefoonnummer van de zaak. Op het moment je aan het bellen bent kunnen collega’s op kantoor zien dat je aan het bellen bent en kunnen ze een inkomende oproep even te woord staan om een boodschap achter te laten.”

 

Data delen met collega’s?
Met de bedrijfsbundel Data Pack worden de bundels van alle collega’s samengevoegd tot 1 gezamenlijke bedrijfsbundel. Voorwaarde is wel dat alle Data Packs dezelfde grootte moeten hebben. Binnen de volgende bundels is het ‘mixen’ toegestaan; (1) Budget 250 (2) Hallo 1GB (3) Hallo 4GB (4) Volgas 10GB (5) Volgas 20GB.

 

Internetten binnen de EU met Roam Like Home
Ook met uw 10Telecom mobile kunt u in het buitenland bellen zoals u in Nederland gewend bent. Daarnaast kan data ook verbruikt worden binnen de EU met uitzondering van het bel- en sms-verkeer van Nederland naar de EU.

 

Onderling Gratis bellen met Collega pack
Onderling gratis mobiel bellen tussen medewerkers. Bij de meeste bedrijven worden de mobiele gesprekken onderling collega’s gevoerd. Door middel van deze add-on kan er gratis en onbeperkt tussen collega’s gebeld worden. Klik hier voor meer informatie

 

Goedkoop bellen binnen de EU met de EU Pack
Als er veel mobiel gebeld wordt naar de EU kies dan voor de EU Pack.
Deze bundel biedt maandelijks 200 minuten bellen en een voordelig buitenbundeltarief.

 

Wereldwijd data verbruiken?
Met de Data World bundel is het mogelijk om de kosten van het data verbruik buiten de EU te verlagen.
Met deze uitbreiding is het mogelijk om maandelijks 100MB buiten de EU te gebruiken.