Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Wil je bellen met VoIP? Of bel je al met VoIP en wil je overstappen naar het hosted VoIP platform van 10Telecom. Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kan besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Specifieke wensen? Dan kan je hier een volledig vrijblijvende Voip offerte aanvragen.

Maak gebruik van de offerte aanvraag wizard of vul het onderstaande contactformulier in.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Contactformulier
‘’Makkelijk en binnen 1 minuut een Hosted VoIP offerte van 10Telecom aanvragen, natuurlijk geheel vrijblijvend…”

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  ZZPMKBInstelling
  Gevonden via GoogleFacebook of linkedinVia-viaAnders

  ’’Klik op verzenden en ontdek snel hoeveel jij bij 10Telecom kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Je ontvangt een reactie terug per e-mail….”

  Waarom een offerte aanvragen via 10Telecom?

  ’’Ruim duizend klanten gingen je reeds voor. Specifieke vragen? Wij helpen je graag, neem eenvoudig contact op…’’Eenvoudig en snel een VoIP offerte opvragen

  VoIP offerte aanvragen

  10Telecom zorgt voor slimme VoIP oplossingen op maat. Oplossingen die aansluiten bij jouw wensen, waar je niet naar om hoeft te kijken én waar je niet onnodig teveel voor betaalt. Wel zo fijn! Meer weten? Vul het bovenstaande offerte formulier in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om al jouw wensen door te nemen.

  Korte lijnen en heldere taal

  Kleine lettertjes, onnodig ingewikkelde contracten en franje…drie zaken waar wij bij 10Telecom niet aan doen. Moeilijke zaken eenvoudig en laagdrempelig maken, daar doen we wél aan. Dat geldt ook voor onze VoIP offertes. En is er iets je toch niet helemaal duidelijk? Dan staan onze VoIP adviseurs voor je klaar om alle mogelijkheden en voordelen in kristalheldere taal uit te leggen.

  Bekijk ook onze VoIP abonnementen

  Duizenden klanten vertrouwen dagelijks op 10Telecom als het gaat om VoIP en hosted VoIP. Dat doen wij onder andere voor multinationals met meerdere vestigingen, veel werkplekken en een hoog belvolume. Ook kleinere bedrijven en zelfs ZZP’ers ontdekken steeds vaker de voordelen van VoIP.

  10Telecom biedt verschillende abonnementen. Zo is er het VoIP basis pakket en zijn er pakketten speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers. En heb je een eigen telefooncentrale en wil je deze aansluiten op VoIP? Dan is er het SIP trunk pakket.

  Unieke VoIP oplossingen voor elk bedrijf

  Jouw bedrijf is uniek en jouw wensen wat betreft zakelijke telefonie zijn dat waarschijnlijk ook. Misschien sta je wel op het punt internationaal succes te boeken. Wellicht ben je een gedreven MKB’er die over wil stappen op het nieuwe werken, oftewel thuiswerken. Of misschien ben je wel een ZZP’er en zoek je naar een klantvriendelijke oplossing voor de momenten waarop je niet in staat bent om de telefoon op te nemen. Wat jouw wensen ook zijn, soms zijn ze net even anders dan wat wij standaard in onze abonnementen aanbieden. Dat is geen probleem. Maatwerk, daarin zijn we sterk.