Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Alle voordelen van een geavanceerde telefooncentrale en tegelijkertijd goedkoper bellen. Het kan! Met VoIP of hosted VoIP bespaar je aanzienlijk op jouw zakelijke telefoniekosten.

Bellen via internet wint steeds meer aan populariteit onder bedrijven. Dat is ook niet zo gek. Met VoIP en hosted telefonie beschik je namelijk over alle functionaliteit van een hypermoderne telefooncentrale. Denk aan flexibiliteit, schaalbaarheid, efficiëntie en bereikbaarheid. En wist je dat je ook nog eens voordeliger uit bent? Met VoIP en hosted VoIP kan je flink besparen op jouw zakelijke telefonie. Of je nu ZZP’er of directeur van een multinational met tientallen vestigingen bent, 10Telecom helpt je graag aan een passende oplossing.

‘’Gebruik maken van een geavanceerde telefooncentrale en tegelijkertijd goedkoper bellen? Het kan! En natuurlijk wil je ook nog eens aanzienlijk op jouw zakelijke telefoniekosten besparen…”

Goedkoper bellen met hosted VoIP

Een geavanceerde telefooncentrale, dat klinkt als een flinke investering. Zeker voor een klein of middelgroot bedrijf. Het tegendeel is waar. Hosted telefonie of hosted VoIP houdt in dat jouw telefooncentrale virtueel is en bij ons in het datacentrum staat. Je hoeft dus niet te investeren in vaak dure apparatuur, licenties en onderhoudscontracten. Daarnaast bespaar je flink op jouw zakelijke belkosten.

‘’Met VoIP van 10Telecom bel je gemiddeld 40% goedkoper. En wordt er in jouw bedrijf vaak en lang naar het buitenland gebeld? Dan kan jouw besparing oplopen tot wel 70%!..’’

5 redenen waarom Hosted VoIP bellen voordeliger is

 1. Geen dure investeringen
  Met hosted VoIP hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Ga je voor ‘gewoon’ VoIP? Ook dan zijn de kosten aanzienlijk lager. ISDN vervangen door VoIP of hosted VoIP is dus interessanter dan ooit!
 2. Besparen op beheer en onderhoud
  Jouw telefooncentrale? Die staat veilig bij ons in het datacentrum. Je bespaart dus daarnaast ook nog eens flink op onderhoud en beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen.
 3. Waar je ook bent, bellen voor hetzelfde tarief
  Heb je internet? Dan kun je bellen, waar je ook bent. Of je nu in Nederland zit of aan de andere kant van de wereld, de kosten blijven hetzelfde.
 4. Medewerkers bellen gratis onderling
  Heb je meerdere vestigingen of zelfs vestigingen in het buitenland? Met hosted VoIP bellen alle, maar dan ook alle medewerkers gratis onderling.
 5. Voordelig uit te breiden
  VoIP van 10Telecom is flexibel en schaalbaar. In het geval van een verhuizing, nieuwe medewerker of zelfs een nieuwe vestiging? Hosted VoIP is voordelig uit te breiden. Het is slechts een kwestie van een nieuw toestel aansluiten.

‘’Met VoIP van 10Telecom is bellen al vanaf 4,97 EUR per maand mogelijk. Daarnaast kan het overstappen met VoIP je ook op andere vlakken tijd en dus geld besparen…”

Lees meer over de voordelen van VoIP.

Direct starten met goedkoper bellen?

Bekijk onze abonnementen of vraag direct geheel vrijblijvend een VoIP offerte aan en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten.

Bekijk onze Hosted VoIP Telefonie pakketten en vraag een gratis offerte aan