VoIP wat heb je nodig

Bij 10Telecom beginnen we met het verstrekken van een telefoonnummer. Dit nummer kan vervolgens worden gekoppeld aan onze Hosted telefonie centrale, waardoor je direct kunt genieten van de vele voordelen van Voice over IP (VoIP).

Als gebruiker heb je de vrijheid om te kiezen met welk type toestel je bereikbaar wilt zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld bellen via een app op je smartphone, rechtstreeks via je browser op je computer, met behulp van een vast of draadloos DECT-telefoontoestel, of we kunnen zelfs een koppeling maken met je Microsoft Teams-omgeving.

Maar daar houdt het niet op. We gaan verder en bieden ook de mogelijkheid om jouw bereikbaarheid in te stellen op onze Hosted telefonie centrale, die is uitgerust met een breed scala aan functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld gesprekken doorschakelen naar collega’s, wachtrijen instellen voor optimale klantenservice en voicemailberichten eenvoudig beheren.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we ook moeiteloos jouw CRM- of ERP-pakket koppelen aan onze VoIP-oplossing. Hierdoor kun je efficiënter werken en profiteren van een naadloze integratie tussen je communicatiesysteem en bedrijfsprocessen.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare VoIP-provider die alles biedt wat je nodig hebt, ben je bij 10Telecom aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van Voice over IP!

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand