Ontdek de diverse mogelijkheden met VoIP

Bij ons kun je profiteren van een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van Voice over IP (VoIP). Of je nu op zoek bent naar nieuwe telefoonnummers of je bestaande nummers wilt verhuizen, wij regelen het voor je. En dat vaak al binnen 1 werkdag!

Daarnaast geven we je de vrijheid om te kiezen welk type toestel het beste bij jou past. Wil je bereikbaar zijn via een app op je smartphone, bellen via je webbrowser, een vast toestel, een DECT-toestel of zelfs via Microsoft Teams? Het kan allemaal! Onze hosted telefoniecentrale is uitgerust met talloze functies die jij gratis kunt gebruiken.

Maar daar houdt het niet op. Met onze VoIP-oplossingen kun je eenvoudig jouw CRM- of ERP-pakket koppelen. Bovendien bieden we een API en webhooks aan, zodat je onze diensten naadloos kunt integreren in jouw bestaande systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de vele mogelijkheden met VoIP en maak gebruik van onze flexibele en betrouwbare telefonieoplossingen. Bereikbaarheid zoals jij dat wenst!

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!