Kennisbank

Hosted VoIP: De Toekomst van Zakelijke Telefonie

Heb je ooit gehoord van hosted VoIP, maar weet je niet precies wat het betekent? In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over deze revolutionaire technologie en hoe deze de manier waarop we zakelijk communiceren verandert.

Wat is Hosted VoIP?

Hosted VoIP, ook bekend als cloud-based VoIP of hosted PBX, is een methode voor het leveren van telefoondiensten over het internet. In plaats van het gebruiken van traditionele telefoonlijnen, converteert hosted VoIP spraak in digitale gegevens en verzendt deze via het internet.

In tegenstelling tot een traditioneel PBX-systeem (Private Branch Exchange), dat hardware vereist die op de bedrijfslocatie is geïnstalleerd, wordt bij hosted VoIP het systeem onderhouden en gehost door een VoIP-dienstverlener zoals 10Telecom.

Hoe Werkt Hosted VoIP?

Wanneer je een oproep plaatst met een hosted VoIP-systeem, wordt je spraak omgezet in digitale gegevens die over het internet worden verzonden naar de ontvanger. Aan de ontvangende kant worden de digitale gegevens terug omgezet in spraak.

Hosted VoIP-systemen bieden ook een breed scala aan functies die je bij een traditioneel telefoonsysteem zou vinden, zoals voicemail, tijdschema’s, keuzemenu’s, wachtrijen en gespreksopnames.

De Voordelen van Hosted VoIP

  • Kostenbesparingen: VoIP is goedkoper, efficiënter en schaalbaar. Bij 10Telecom is het mogelijk om je belverkeer af te kopen voor zowel Nederland als de EU, en zijn al onze diensten per maand opzegbaar of wijzigbaar.
  • Draagbaarheid: Waar je ook bent, zolang je toegang hebt tot het internet ben je bereikbaar via onze VoIP telefonie oplossing.
  • Veelzijdigheid: Onze VoIP-systemen bieden een reeks functies die verder gaan dan alleen bellen. Denk hierbij aan tijdschema’s, keuzemenu’s, wachtrijen en gespreksopnames.
  • Integratie met andere diensten: VoIP kan worden geïntegreerd met andere internetdiensten, zoals e-mail, webbrowsers en CRM & ERP-pakketten.

Conclusie

Hosted VoIP transformeert de manier waarop bedrijven communiceren, waardoor ze een flexibeler, kosteneffectiever en krachtiger telefoonsysteem krijgen. Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijfscommunicatie te verbeteren, is hosted VoIP zeker het overwegen waard. De toekomst van zakelijke telefonie is hier, en het heet hosted VoIP. Wij van 10Telecom leveren al sinds 2005 hosted VoIP en helpen je graag.

VoIP | 10telecom

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons