Goedkoper bellen

Dankzij VoIP kunt u flink besparen op de gesprekstarieven en abonnementskosten. Echter gaat VoIP vaak ook gepaard met nieuwe toestellen en een nieuwe telefooncentrale. Dankzij ISDN over Ethernet van 10Telecom heeft u het alternatief voor ISDN en kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten op ons netwerk zonder hiervoor veel te moeten investeren. Wij houden het simpel voor u.

De werking van ISDN over Ethernet

Uw telefooncentrale staat normaal gesproken in verbinding met het openbare telefoonnet op basis van ISDN. Door een module te plaatsen tussen uw telefooncentrale en een geschikte internetaansluiting, worden alle gesprekken omgezet van ISDN naar VoIP. Uiteraard worden alle inkomende gesprekken omgezet van VoIP naar ISDN zodat uw centrale zijn huidige functionaliteit behoudt.

Betrouwbaarheid VoIP

Hoewel VoIP uitermate betrouwbaar is, twijfelen sommige organisaties hieraan. De meeste problematiek omtrent VoIP bevindt zich in de drager van het gesprek. Een kwalitatief minder goede ADSL lijn is veelal de bottleneck. Om deze organisaties tegemoet te komen biedt 10Telecom een oplossing aan waarbij uitgaand bellen via VoIP mogelijk is en inkomende gesprekken altijd via ISDN binnenkomen. Ook kunt u bij eventuele uitval van VoIP automatisch terugvallen op ISDN.

Met ISDN over Ethernet heeft u alle voordelen in huis:

  • Optimaal bereikbaar. Ook bij uitval van internetlijn
  • Huidige telefooncentrale, functies en toestellen blijven bestaan
  • Direct fors besparen op gespreks- en abonnementskosten
  • Geschikt voor alle types telefooncentrales
  • Bij meerdere vestigingen kunt u gratis onderling bellen
  • In de toekomst gemakkelijk overstappen naar Hosted Telefonie

 

Meer informatie?

Wilt u weten of ISDN over Ethernet interessant is voor uw organisatie? Neem contact op met ons en klik hier. Wij rekenen de besparing graag voor u uit.

/    bekijk alle referenties

//Referenties

  • Informatique.jpg