Wat is VoIP Phone?

Een VoIP Phone, oftewel Voice over Internet Protocol-telefoon, is een telefoonsysteem dat gesprekken mogelijk maakt via internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Met behulp van technologieën zoals IP-netwerken en internetverbindingen kunnen gebruikers spraakcommunicatie voeren met anderen over de hele wereld.

VoIP Phone biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele telefoniesystemen. Het maakt gebruik van het internet, waardoor er geen aparte lijnen nodig zijn voor spraak- en gegevensverkeer. Dit resulteert meestal in lagere kosten, omdat er geen extra telefoonlijnabonnement vereist is.

Bovendien biedt VoIP Phone flexibiliteit doordat het eenvoudig schaalbaar is. Gebruikers kunnen gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen toevoegen of verwijderen zonder grote infrastructuurwijzigingen. Dit kan handig zijn voor bedrijven die snel groeien of veranderende communicatiebehoeften hebben.

Een ander voordeel van VoIP Phone is de mogelijkheid om extra functionaliteiten te integreren, zoals videoconferenties, voicemail-naar-e-mail en automatische doorschakeling. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter communiceren en samenwerken, wat de productiviteit ten goede komt.

VoIP Phone werkt op basis van digitale datapakketten die via het internet worden verzonden. Wanneer je een gesprek voert via VoIP, wordt je stem omgezet in digitale gegevens die vervolgens worden verstuurd naar de ontvanger. Deze gegevens worden weer omgezet in geluid aan de andere kant van de lijn.

Om gebruik te maken van VoIP Phone heb je een betrouwbare internetverbinding nodig, bij voorkeur breedband. Daarnaast is een VoIP-telefoontoestel nodig dat geschikt is voor spraakcommunicatie via internet. Je zal direct denken aan een vast telefoontoestel, maar de ontwikkeling hiervan gaan ontzettend snel. Je is het mogelijk te bellen via VoIP met je smartphone middels een handige App. Of bel je via je webbrowser op je computer.

In conclusie, een VoIP Phone is een moderne telefoonsysteem dat spraakcommunicatie mogelijk maakt via internet. Het biedt talloze voordelen zoals kostenbesparingen, schaalbaarheid en integratie van extra functionaliteiten.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand