Wat is VoIP Phone?

Een VoIP Phone, oftewel Voice over Internet Protocol-telefoon, is een telefoonsysteem dat gesprekken mogelijk maakt via internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Met behulp van technologieën zoals IP-netwerken en internetverbindingen kunnen gebruikers spraakcommunicatie voeren met anderen over de hele wereld.

VoIP Phone biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele telefoniesystemen. Het maakt gebruik van het internet, waardoor er geen aparte lijnen nodig zijn voor spraak- en gegevensverkeer. Dit resulteert meestal in lagere kosten, omdat er geen extra telefoonlijnabonnement vereist is.

Bovendien biedt VoIP Phone flexibiliteit doordat het eenvoudig schaalbaar is. Gebruikers kunnen gemakkelijk nieuwe telefoontoestellen toevoegen of verwijderen zonder grote infrastructuurwijzigingen. Dit kan handig zijn voor bedrijven die snel groeien of veranderende communicatiebehoeften hebben.

Een ander voordeel van VoIP Phone is de mogelijkheid om extra functionaliteiten te integreren, zoals videoconferenties, voicemail-naar-e-mail en automatische doorschakeling. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter communiceren en samenwerken, wat de productiviteit ten goede komt.

VoIP Phone werkt op basis van digitale datapakketten die via het internet worden verzonden. Wanneer je een gesprek voert via VoIP, wordt je stem omgezet in digitale gegevens die vervolgens worden verstuurd naar de ontvanger. Deze gegevens worden weer omgezet in geluid aan de andere kant van de lijn.

Om gebruik te maken van VoIP Phone heb je een betrouwbare internetverbinding nodig, bij voorkeur breedband. Daarnaast is een VoIP-telefoontoestel nodig dat geschikt is voor spraakcommunicatie via internet. Je zal direct denken aan een vast telefoontoestel, maar de ontwikkeling hiervan gaan ontzettend snel. Je is het mogelijk te bellen via VoIP met je smartphone middels een handige App. Of bel je via je webbrowser op je computer.

In conclusie, een VoIP Phone is een moderne telefoonsysteem dat spraakcommunicatie mogelijk maakt via internet. Het biedt talloze voordelen zoals kostenbesparingen, schaalbaarheid en integratie van extra functionaliteiten.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.

Offerte aanvragen

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Gebruik het formulier hiernaast en ontvang binnen 1 (werk)dag een offerte!

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen

Aansluitkosten: 0.00

Abonnementskosten: 0.00 euro per maand


Actie:

 • Geen aansluitkosten!
 • 50% korting op eerste maandfactuur!
Let op: Aanbieding eindigt in:

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden