Wanneer VoIP gebruiken?

VoIP, oftewel Voice over Internet Protocol, is een technologie die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren via het internet. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze moderne vorm van telefonie, maar wanneer is het nu echt de juiste keuze voor jouw organisatie? In dit artikel zullen we de voordelen van VoIP bespreken en je helpen bepalen wanneer het tijd is om over te stappen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Eén van de belangrijkste voordelen van VoIP is de flexibiliteit die het biedt. Met een traditionele telefoonlijn ben je gebonden aan één fysieke locatie, maar met VoIP kun je overal ter wereld bellen zolang je een internetverbinding hebt. Dit betekent dat je medewerkers ook kunnen werken vanuit huis of onderweg, zonder dat dit invloed heeft op hun bereikbaarheid.

Bovendien is VoIP zeer schaalbaar. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een groeiende onderneming met meerdere vestigingen, VoIP kan gemakkelijk worden uitgebreid en aangepast aan jouw behoeften. Je kunt eenvoudig extra lijnen toevoegen of verwijderen en betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Kostenbesparing

Een ander belangrijk voordeel van VoIP is de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Traditionele telefoonlijnen kunnen duur zijn, vooral als je internationale gesprekken voert. Met VoIP bel je via het internet, waardoor internationale gesprekken veel goedkoper zijn. Bovendien heb je geen aparte infrastructuur nodig voor telefonie, wat ook kosten bespaart.

Geavanceerde functionaliteiten

VoIP biedt ook geavanceerde functionaliteiten die je met traditionele telefonie niet hebt. Denk bijvoorbeeld aan voicemail naar e-mail, automatische doorschakeling, conference calls en integratie met andere communicatietools zoals chat en videoconferenties. Deze extra mogelijkheden kunnen de productiviteit van jouw organisatie verhogen en zorgen voor een betere samenwerking tussen medewerkers.

Wanneer is het tijd om over te stappen?

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van VoIP, vraag je je waarschijnlijk af wanneer het tijd is om over te stappen. Het antwoord hierop hangt af van jouw specifieke situatie en behoeften.

Overweeg eens of jouw organisatie behoefte heeft aan flexibiliteit in termen van locatie en bereikbaarheid. Als jouw medewerkers regelmatig buiten kantoor werken of als jijzelf vaak onderweg bent, kan VoIP een goede oplossing zijn.

Ook als kostenbesparing en schaalbaarheid belangrijke factoren voor jou zijn, is het de moeite waard om over te stappen op VoIP. Je kunt geld besparen op telefoonkosten en je telefoniesysteem gemakkelijk aanpassen aan de groei van jouw bedrijf.

Last but not least, als je geïnteresseerd bent in de extra functionaliteiten die VoIP biedt, kan dit ook een reden zijn om over te stappen. Deze functies kunnen jouw organisatie efficiënter maken en zorgen voor een betere communicatie tussen medewerkers.

Kortom, wanneer je behoefte hebt aan flexibiliteit, kostenbesparing en geavanceerde functionaliteiten, is het tijd om over te stappen op VoIP. Maak gebruik van alle voordelen die deze moderne vorm van telefonie te bieden heeft en verbeter de communicatie binnen jouw organisatie.

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand