Wanneer VoIP gebruiken?

VoIP, oftewel Voice over Internet Protocol, is een technologie die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren via het internet. Steeds meer bedrijven maken gebruik van deze moderne vorm van telefonie, maar wanneer is het nu echt de juiste keuze voor jouw organisatie? In dit artikel zullen we de voordelen van VoIP bespreken en je helpen bepalen wanneer het tijd is om over te stappen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Eén van de belangrijkste voordelen van VoIP is de flexibiliteit die het biedt. Met een traditionele telefoonlijn ben je gebonden aan één fysieke locatie, maar met VoIP kun je overal ter wereld bellen zolang je een internetverbinding hebt. Dit betekent dat je medewerkers ook kunnen werken vanuit huis of onderweg, zonder dat dit invloed heeft op hun bereikbaarheid.

Bovendien is VoIP zeer schaalbaar. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een groeiende onderneming met meerdere vestigingen, VoIP kan gemakkelijk worden uitgebreid en aangepast aan jouw behoeften. Je kunt eenvoudig extra lijnen toevoegen of verwijderen en betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Kostenbesparing

Een ander belangrijk voordeel van VoIP is de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Traditionele telefoonlijnen kunnen duur zijn, vooral als je internationale gesprekken voert. Met VoIP bel je via het internet, waardoor internationale gesprekken veel goedkoper zijn. Bovendien heb je geen aparte infrastructuur nodig voor telefonie, wat ook kosten bespaart.

Geavanceerde functionaliteiten

VoIP biedt ook geavanceerde functionaliteiten die je met traditionele telefonie niet hebt. Denk bijvoorbeeld aan voicemail naar e-mail, automatische doorschakeling, conference calls en integratie met andere communicatietools zoals chat en videoconferenties. Deze extra mogelijkheden kunnen de productiviteit van jouw organisatie verhogen en zorgen voor een betere samenwerking tussen medewerkers.

Wanneer is het tijd om over te stappen?

Nu je op de hoogte bent van de voordelen van VoIP, vraag je je waarschijnlijk af wanneer het tijd is om over te stappen. Het antwoord hierop hangt af van jouw specifieke situatie en behoeften.

Overweeg eens of jouw organisatie behoefte heeft aan flexibiliteit in termen van locatie en bereikbaarheid. Als jouw medewerkers regelmatig buiten kantoor werken of als jijzelf vaak onderweg bent, kan VoIP een goede oplossing zijn.

Ook als kostenbesparing en schaalbaarheid belangrijke factoren voor jou zijn, is het de moeite waard om over te stappen op VoIP. Je kunt geld besparen op telefoonkosten en je telefoniesysteem gemakkelijk aanpassen aan de groei van jouw bedrijf.

Last but not least, als je geïnteresseerd bent in de extra functionaliteiten die VoIP biedt, kan dit ook een reden zijn om over te stappen. Deze functies kunnen jouw organisatie efficiënter maken en zorgen voor een betere communicatie tussen medewerkers.

Kortom, wanneer je behoefte hebt aan flexibiliteit, kostenbesparing en geavanceerde functionaliteiten, is het tijd om over te stappen op VoIP. Maak gebruik van alle voordelen die deze moderne vorm van telefonie te bieden heeft en verbeter de communicatie binnen jouw organisatie.

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.

Offerte aanvragen

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Gebruik het formulier hiernaast en ontvang binnen 1 (werk)dag een offerte!

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen

Aansluitkosten: 0.00

Abonnementskosten: 0.00 euro per maand


Actie:

 • Geen aansluitkosten!
 • 50% korting op eerste maandfactuur!
Let op: Aanbieding eindigt in:

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden