Wanneer is een telefoon zakelijk?

Het gebruik van smartphones in de zakenwereld is tegenwoordig onmisbaar geworden. Maar wanneer is een telefoon eigenlijk zakelijk? In dit artikel ontdek je de belangrijkste factoren en overwegingen die bepalen of een telefoon geschikt is voor professioneel gebruik.

Functionaliteit

Een zakelijke telefoon moet in staat zijn om aan alle behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Denk hierbij aan het kunnen ontvangen en verzenden van e-mails, het bewerken van documenten en toegang hebben tot relevante bedrijfssoftware. Daarnaast moet de telefoon ook over voldoende opslagruimte beschikken om al je belangrijke gegevens veilig te bewaren.

Veiligheid

In een zakelijke omgeving is veiligheid van groot belang. Een zakelijke telefoon moet daarom beschikken over geavanceerde beveiligingsfuncties zoals biometrische authenticatie (zoals vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning) en versleutelde communicatie. Hierdoor worden vertrouwelijke bedrijfsinformatie en klantgegevens beter beschermd tegen potentiële dreigingen.

Ondersteuning

Een zakelijke telefoon moet worden ondersteund door een betrouwbare en responsieve klantenservice. Als je problemen ondervindt of vragen hebt, is het van cruciaal belang dat je snel geholpen wordt. Een goede ondersteuning kan ervoor zorgen dat eventuele technische problemen snel worden opgelost, waardoor jij je kunt richten op je werk zonder hinder te ondervinden.

Kosten

Tot slot speelt de prijs ook een rol bij het bepalen of een telefoon geschikt is voor zakelijk gebruik. Het is belangrijk om een toestel te kiezen dat past binnen het budget van jouw bedrijf, zonder concessies te doen aan de benodigde functionaliteit en kwaliteit. Het vergelijken van verschillende aanbieders en het maken van een weloverwogen keuze kan helpen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Conclusie: wanneer is een telefoon zakelijk? Een telefoon kan als zakelijk worden beschouwd als deze voldoet aan de functionele behoeften van jouw bedrijf, beschikt over geavanceerde beveiligingsfuncties, wordt ondersteund door een betrouwbare klantenservice en past binnen het budget. Door deze factoren in overweging te nemen, kun jij de juiste keuze maken voor jouw zakelijke telefoon.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!