Wanneer is een telefoon zakelijk?

Het gebruik van smartphones in de zakenwereld is tegenwoordig onmisbaar geworden. Maar wanneer is een telefoon eigenlijk zakelijk? In dit artikel ontdek je de belangrijkste factoren en overwegingen die bepalen of een telefoon geschikt is voor professioneel gebruik.

Functionaliteit

Een zakelijke telefoon moet in staat zijn om aan alle behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Denk hierbij aan het kunnen ontvangen en verzenden van e-mails, het bewerken van documenten en toegang hebben tot relevante bedrijfssoftware. Daarnaast moet de telefoon ook over voldoende opslagruimte beschikken om al je belangrijke gegevens veilig te bewaren.

Veiligheid

In een zakelijke omgeving is veiligheid van groot belang. Een zakelijke telefoon moet daarom beschikken over geavanceerde beveiligingsfuncties zoals biometrische authenticatie (zoals vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning) en versleutelde communicatie. Hierdoor worden vertrouwelijke bedrijfsinformatie en klantgegevens beter beschermd tegen potentiële dreigingen.

Ondersteuning

Een zakelijke telefoon moet worden ondersteund door een betrouwbare en responsieve klantenservice. Als je problemen ondervindt of vragen hebt, is het van cruciaal belang dat je snel geholpen wordt. Een goede ondersteuning kan ervoor zorgen dat eventuele technische problemen snel worden opgelost, waardoor jij je kunt richten op je werk zonder hinder te ondervinden.

Kosten

Tot slot speelt de prijs ook een rol bij het bepalen of een telefoon geschikt is voor zakelijk gebruik. Het is belangrijk om een toestel te kiezen dat past binnen het budget van jouw bedrijf, zonder concessies te doen aan de benodigde functionaliteit en kwaliteit. Het vergelijken van verschillende aanbieders en het maken van een weloverwogen keuze kan helpen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Conclusie: wanneer is een telefoon zakelijk? Een telefoon kan als zakelijk worden beschouwd als deze voldoet aan de functionele behoeften van jouw bedrijf, beschikt over geavanceerde beveiligingsfuncties, wordt ondersteund door een betrouwbare klantenservice en past binnen het budget. Door deze factoren in overweging te nemen, kun jij de juiste keuze maken voor jouw zakelijke telefoon.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!