Wanneer is een telefoon zakelijk?

Het gebruik van smartphones in de zakenwereld is tegenwoordig onmisbaar geworden. Maar wanneer is een telefoon eigenlijk zakelijk? In dit artikel ontdek je de belangrijkste factoren en overwegingen die bepalen of een telefoon geschikt is voor professioneel gebruik.

Functionaliteit

Een zakelijke telefoon moet in staat zijn om aan alle behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Denk hierbij aan het kunnen ontvangen en verzenden van e-mails, het bewerken van documenten en toegang hebben tot relevante bedrijfssoftware. Daarnaast moet de telefoon ook over voldoende opslagruimte beschikken om al je belangrijke gegevens veilig te bewaren.

Veiligheid

In een zakelijke omgeving is veiligheid van groot belang. Een zakelijke telefoon moet daarom beschikken over geavanceerde beveiligingsfuncties zoals biometrische authenticatie (zoals vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning) en versleutelde communicatie. Hierdoor worden vertrouwelijke bedrijfsinformatie en klantgegevens beter beschermd tegen potentiële dreigingen.

Ondersteuning

Een zakelijke telefoon moet worden ondersteund door een betrouwbare en responsieve klantenservice. Als je problemen ondervindt of vragen hebt, is het van cruciaal belang dat je snel geholpen wordt. Een goede ondersteuning kan ervoor zorgen dat eventuele technische problemen snel worden opgelost, waardoor jij je kunt richten op je werk zonder hinder te ondervinden.

Kosten

Tot slot speelt de prijs ook een rol bij het bepalen of een telefoon geschikt is voor zakelijk gebruik. Het is belangrijk om een toestel te kiezen dat past binnen het budget van jouw bedrijf, zonder concessies te doen aan de benodigde functionaliteit en kwaliteit. Het vergelijken van verschillende aanbieders en het maken van een weloverwogen keuze kan helpen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden.

Conclusie: wanneer is een telefoon zakelijk? Een telefoon kan als zakelijk worden beschouwd als deze voldoet aan de functionele behoeften van jouw bedrijf, beschikt over geavanceerde beveiligingsfuncties, wordt ondersteund door een betrouwbare klantenservice en past binnen het budget. Door deze factoren in overweging te nemen, kun jij de juiste keuze maken voor jouw zakelijke telefoon.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.

Offerte aanvragen

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Gebruik het formulier hiernaast en ontvang binnen 1 (werk)dag een offerte!

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen

Aansluitkosten: 0.00

Abonnementskosten: 0.00 euro per maand


Actie:

 • Geen aansluitkosten!
 • 50% korting op eerste maandfactuur!
Let op: Aanbieding eindigt in:

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden