Waarom kiezen voor een zakelijk telefoon abonnement?

Als ondernemer is het hebben van een zakelijk telefoonabonnement essentieel voor jouw succes. Een zakelijk telefoonabonnement biedt talloze voordelen die je niet wilt missen. In dit artikel zullen we de belangrijkste redenen bespreken waarom jij zou moeten kiezen voor een zakelijk telefoonabonnement.

1. Professionele uitstraling

Een zakelijk telefoonabonnement geeft jouw bedrijf direct een professionele uitstraling. Wanneer je klanten of zakenpartners belt met een vast nummer dat gekoppeld is aan jouw bedrijfsnaam, laat je zien dat je serieus bent en betrouwbaar overkomt. Dit maakt indruk en kan het vertrouwen in jouw bedrijf vergroten.

2. Flexibiliteit en controle

Met een zakelijk telefoonabonnement heb je volledige controle over de kosten en het gebruik van jouw communicatie. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen, zoals het toevoegen of verwijderen van gebruikers of extra diensten zoals internationale roaming. Bovendien kun je met behulp van speciale beheertools het belgedrag monitoren en eventuele overschrijdingen voorkomen. Dit geeft je de flexibiliteit en controle die nodig is om jouw bedrijf efficiënt te runnen.

3. Betere klantenservice

Een zakelijk telefoonabonnement stelt je in staat om een professionele klantenservice aan te bieden. Met functies zoals doorschakelen, wachtrijen en voicemail kun je ervoor zorgen dat elke oproep efficiënt wordt afgehandeld. Bovendien kun je met een zakelijk telefoonabonnement eenvoudig een vast nummer opnemen op jouw website of visitekaartjes, zodat klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.

Conclusie

Een zakelijk telefoonabonnement is een waardevolle investering voor elk bedrijf. Met een professionele uitstraling, flexibiliteit en controle over jouw communicatie en betere klantenservice, zal het hebben van een zakelijk telefoonabonnement je helpen om succesvol te zijn in de competitieve zakenwereld van vandaag. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor een zakelijk telefoonabonnement en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies
 • 10 / 10
  Gewoon goed
  Gewoon goed
 • 10 / 10
  Super support en denkt mee!
  Support denkt mee met zaken en helpt tevens mee met het instellen. Vlotte reactietijden. Top bedrijf!
 • 10 / 10
  Goede service en betrouwbaar!
  Alles super geregeld en nemen de tijd voor de klant!
 • 10 / 10
  Staat voor zijn naam, een dikke 10.
  Snelle reactie op vragen en/of problemen.
 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!