Waarom kiezen voor een zakelijk telefoon abonnement?

Als ondernemer is het hebben van een zakelijk telefoonabonnement essentieel voor jouw succes. Een zakelijk telefoonabonnement biedt talloze voordelen die je niet wilt missen. In dit artikel zullen we de belangrijkste redenen bespreken waarom jij zou moeten kiezen voor een zakelijk telefoonabonnement.

1. Professionele uitstraling

Een zakelijk telefoonabonnement geeft jouw bedrijf direct een professionele uitstraling. Wanneer je klanten of zakenpartners belt met een vast nummer dat gekoppeld is aan jouw bedrijfsnaam, laat je zien dat je serieus bent en betrouwbaar overkomt. Dit maakt indruk en kan het vertrouwen in jouw bedrijf vergroten.

2. Flexibiliteit en controle

Met een zakelijk telefoonabonnement heb je volledige controle over de kosten en het gebruik van jouw communicatie. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen, zoals het toevoegen of verwijderen van gebruikers of extra diensten zoals internationale roaming. Bovendien kun je met behulp van speciale beheertools het belgedrag monitoren en eventuele overschrijdingen voorkomen. Dit geeft je de flexibiliteit en controle die nodig is om jouw bedrijf efficiënt te runnen.

3. Betere klantenservice

Een zakelijk telefoonabonnement stelt je in staat om een professionele klantenservice aan te bieden. Met functies zoals doorschakelen, wachtrijen en voicemail kun je ervoor zorgen dat elke oproep efficiënt wordt afgehandeld. Bovendien kun je met een zakelijk telefoonabonnement eenvoudig een vast nummer opnemen op jouw website of visitekaartjes, zodat klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.

Conclusie

Een zakelijk telefoonabonnement is een waardevolle investering voor elk bedrijf. Met een professionele uitstraling, flexibiliteit en controle over jouw communicatie en betere klantenservice, zal het hebben van een zakelijk telefoonabonnement je helpen om succesvol te zijn in de competitieve zakenwereld van vandaag. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor een zakelijk telefoonabonnement en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.
 • 9 / 10
  Alles prima!
  Ik kan niets negatiefs bedenken!
 • 9 / 10
  Prima service en vooral persoonlijk
  Prima product en bij vragen en/of problemen altijd meewerkend naar een oplossing. Elke vraag krijgt een antwoord. Prijstechnisch niet de goedkoopste maar de service maakt die prijs wel waard. Kortom een prettige club met goede mensen.
 • 10 / 10
  Prettige en Snelle klantenservice
  Stabiele telefooncentrale en een prettige & snelle klantenservice. Zowel via chat als mail wordt snel gereageerd! Nieuwe aanpassingen worden ook snel doorgevoerd. Al met al een fijne partij om mee samen te werken!
 • 10 / 10
  Goede service en fijn communicatie
  Goede service en fijn communicatie
 • 9 / 10
  Goed, maar wel wat hobbels
  Na telefonisch contact nog niet alles goed geregeld!
 • 10 / 10
  Heel prettige ervaring
  Recent overgestapt naar 10Telecom en geen spijt er van gehad. De persoonlijke aanpak, snelheid en bereidheid hebben me verrast. Tot nu toe zeer tevreden over de communicatie, helpdesk en service.
 • 10 / 10
  Goed advies snel geregeld
  Als startende ondernemer had ik veel vragen en ik ben zeer goed geholpen. Echt een aanrader!
 • 9 / 10
  Fijne club om mee samen te werken
  Eerste ervaring met 10telecom is bijzonder positief. Denken graag met je mee, acteren snel en helpen je snel waar nodig om de juiste instellingen in te regelen voor jouw kantoor.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand