Waarom kiezen voor een zakelijk telefoon abonnement?

Als ondernemer is het hebben van een zakelijk telefoonabonnement essentieel voor jouw succes. Een zakelijk telefoonabonnement biedt talloze voordelen die je niet wilt missen. In dit artikel zullen we de belangrijkste redenen bespreken waarom jij zou moeten kiezen voor een zakelijk telefoonabonnement.

1. Professionele uitstraling

Een zakelijk telefoonabonnement geeft jouw bedrijf direct een professionele uitstraling. Wanneer je klanten of zakenpartners belt met een vast nummer dat gekoppeld is aan jouw bedrijfsnaam, laat je zien dat je serieus bent en betrouwbaar overkomt. Dit maakt indruk en kan het vertrouwen in jouw bedrijf vergroten.

2. Flexibiliteit en controle

Met een zakelijk telefoonabonnement heb je volledige controle over de kosten en het gebruik van jouw communicatie. Je kunt eenvoudig instellingen aanpassen, zoals het toevoegen of verwijderen van gebruikers of extra diensten zoals internationale roaming. Bovendien kun je met behulp van speciale beheertools het belgedrag monitoren en eventuele overschrijdingen voorkomen. Dit geeft je de flexibiliteit en controle die nodig is om jouw bedrijf efficiënt te runnen.

3. Betere klantenservice

Een zakelijk telefoonabonnement stelt je in staat om een professionele klantenservice aan te bieden. Met functies zoals doorschakelen, wachtrijen en voicemail kun je ervoor zorgen dat elke oproep efficiënt wordt afgehandeld. Bovendien kun je met een zakelijk telefoonabonnement eenvoudig een vast nummer opnemen op jouw website of visitekaartjes, zodat klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen.

Conclusie

Een zakelijk telefoonabonnement is een waardevolle investering voor elk bedrijf. Met een professionele uitstraling, flexibiliteit en controle over jouw communicatie en betere klantenservice, zal het hebben van een zakelijk telefoonabonnement je helpen om succesvol te zijn in de competitieve zakenwereld van vandaag. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor een zakelijk telefoonabonnement en geef jouw bedrijf de boost die het verdient!

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.

Offerte aanvragen

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Gebruik het formulier hiernaast en ontvang binnen 1 (werk)dag een offerte!

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen

Aansluitkosten: 0.00

Abonnementskosten: 0.00 euro per maand


Actie:

 • Geen aansluitkosten!
 • 50% korting op eerste maandfactuur!
Let op: Aanbieding eindigt in:

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden