Voordelen van een Zakelijk Telefoon Abonnement bij 10Telecom

Ben je op zoek naar een zakelijk telefoon abonnement dat eenvoudig en snel ondergebracht kan worden bij een betrouwbare provider? Zoek dan niet verder! Bij 10Telecom kun je terecht voor zowel vaste als mobiele zakelijke telefoon abonnementen.

Eén aanspreekpunt, één factuur

Het hebben van meerdere zakelijke telefoon abonnementen kan soms voor administratieve rompslomp zorgen. Gelukkig biedt 10Telecom de oplossing met hun alles-in-één service. Door al je zakelijke telefoon abonnementen bij hen onder te brengen, heb je slechts één aanspreekpunt voor al je vragen en hulpbehoeften. Daarnaast ontvang je ook maar één overzichtelijke factuur, wat het beheer van je uitgaven vereenvoudigt.

Snelle levering en betrouwbare service

Bij 10Telecom begrijpen ze dat tijd kostbaar is in het bedrijfsleven. Daarom streven ze ernaar om jouw zakelijke telefoon abonnementen zo snel mogelijk te leveren. In de meeste gevallen kun je al binnen één werkdag genieten van je nieuwe abonnement. Daarnaast staat 10Telecom bekend om hun betrouwbare service. We hebben jarenlange ervaring en bieden uitstekende ondersteuning bij eventuele problemen of vragen.

Optimale flexibiliteit en maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde, en daarom begrijpt 10Telecom dat zakelijke telefoon abonnementen flexibel moeten zijn. Bij ons kun je kiezen uit verschillende pakketten die aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming. Of je nu behoefte hebt aan onbeperkt bellen, extra databundels of internationale belopties, 10Telecom biedt maatwerk oplossingen die perfect passen bij jouw wensen. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar of wijzigbaar.

Zorgeloos overstappen naar 10Telecom

Overstappen naar een nieuwe provider kan soms als een ingewikkeld proces aanvoelen, maar bij 10Telecom zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. We helpen je bij het overzetten van je nummers en zorgen ervoor dat je zonder onderbreking kunt blijven communiceren met je klanten en collega’s. Met de professionele begeleiding van 10Telecom hoef jij je geen zorgen te maken over de technische aspecten van de overstap.

Kies voor de voordelen van een zakelijk telefoon abonnement bij 10Telecom

Waarom zou je nog langer wachten? Profiteer vandaag nog van de voordelen die 10Telecom te bieden heeft. Met onze snelle levering, betrouwbare service en flexibele maatwerkoplossingen zorgen we ervoor dat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: ondernemen. Neem contact met ons op en ontdek welk zakelijk telefoon abonnement het beste bij jouw bedrijf past.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!