VoIP wat betekent dat?

VoIP, oftewel Voice over Internet Protocol, is een technologie waarmee spraakcommunicatie wordt verzonden via het internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Met VoIP kunnen gebruikers bellen en gebeld worden via hun internetverbinding, waarbij telefoongesprekken worden omgezet in digitale gegevenspakketten die via het internet worden verzonden.

Bij 10Telecom zijn we al sinds 2005 een toonaangevende VoIP-aanbieder. We begrijpen dat elke onderneming unieke behoeften heeft als het gaat om communicatie, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke klant. Maar we gaan verder dan alleen bellen en gebeld worden; we bieden een breed scala aan functionaliteiten tegen concurrerende prijzen.

Een van de voordelen van ons VoIP-systeem is de mogelijkheid om eenvoudig je CRM of ERP pakket te koppelen met onze diensten. Dit stelt je in staat om naadloos gegevens te synchroniseren en efficiënter te werken. Of je nu gebruikmaakt van populaire CRM-software zoals Salesforce of Microsoft Dynamics, of een aangepast ERP-pakket hebt ontwikkeld voor je bedrijf, wij kunnen je helpen bij de integratie met onze VoIP-oplossingen.

Met 10Telecom hoef je je geen zorgen te maken over de complexiteit van VoIP. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en installatie tot onderhoud en support. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en zijn er trots op dat wij al vele jaren vertrouwd worden door ondernemingen in allerlei sectoren. Onze klanten beoordelen ons met een 9.5!

Kortom, als je wilt profiteren van de voordelen van VoIP voor jouw bedrijf, dan ben je bij 10Telecom aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw communicatie kunnen transformeren.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!