VoIP wat betekent dat?

VoIP, oftewel Voice over Internet Protocol, is een technologie waarmee spraakcommunicatie wordt verzonden via het internet in plaats van traditionele telefoonlijnen. Met VoIP kunnen gebruikers bellen en gebeld worden via hun internetverbinding, waarbij telefoongesprekken worden omgezet in digitale gegevenspakketten die via het internet worden verzonden.

Bij 10Telecom zijn we al sinds 2005 een toonaangevende VoIP-aanbieder. We begrijpen dat elke onderneming unieke behoeften heeft als het gaat om communicatie, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke klant. Maar we gaan verder dan alleen bellen en gebeld worden; we bieden een breed scala aan functionaliteiten tegen concurrerende prijzen.

Een van de voordelen van ons VoIP-systeem is de mogelijkheid om eenvoudig je CRM of ERP pakket te koppelen met onze diensten. Dit stelt je in staat om naadloos gegevens te synchroniseren en efficiënter te werken. Of je nu gebruikmaakt van populaire CRM-software zoals Salesforce of Microsoft Dynamics, of een aangepast ERP-pakket hebt ontwikkeld voor je bedrijf, wij kunnen je helpen bij de integratie met onze VoIP-oplossingen.

Met 10Telecom hoef je je geen zorgen te maken over de complexiteit van VoIP. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en installatie tot onderhoud en support. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en zijn er trots op dat wij al vele jaren vertrouwd worden door ondernemingen in allerlei sectoren. Onze klanten beoordelen ons met een 9.5!

Kortom, als je wilt profiteren van de voordelen van VoIP voor jouw bedrijf, dan ben je bij 10Telecom aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw communicatie kunnen transformeren.

Zorgeloos bellen VoIP | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!