Kennisbank

Betere zorgverlening met telefonie als verlengstuk

De telefonie koppeling met Pharmapartners is een geavanceerd systeem dat de communicatie in de zorgsector naar een hoger niveau tilt.

Het integreert telefonie direct in de bestaande systemen van zorgverleners, waardoor ze toegang hebben tot essentiële informatie over hun patiënten tijdens telefoongesprekken.

Dit betekent dat zorgverleners direct toegang hebben tot patiëntendossiers, afspraken en andere relevante informatie, wat de efficiëntie van de zorgverlening aanzienlijk verbetert.

 

Voordelen van de Telefonie Koppeling met Pharmapartners:

 • Directe Toegang tot Patiëntinformatie:
  Zorgverleners hebben real-time toegang tot patiëntinformatie tijdens telefoongesprekken, waardoor ze direct relevante gegevens kunnen raadplegen.
 • Verbeterde Efficiëntie:
  Door naadloze integratie met bestaande systemen worden telefoongesprekken sneller afgehandeld, waardoor zorgverleners meer tijd kunnen besteden aan directe patiëntenzorg.
 • Betere Patiëntenzorg:
  Met directe toegang tot patiëntinformatie kunnen zorgverleners gepersonaliseerde zorg bieden, waardoor de kwaliteit van de behandeling verbetert.
 • Veilige Communicatie:
  Het systeem waarborgt de privacy en veiligheid van patiëntinformatie, wat essentieel is in de zorgsector.
 • Gebruiksvriendelijkheid:
  De interface van de telefonie koppeling met Pharmapartners is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, wat de acceptatie onder zorgverleners bevordert.Met de introductie van de telefonie koppelingssysteem heeft 10Telecom een significante stap voorwaarts gezet in het verbeteren van de zorgervaring voor zowel zorgverleners als patiënten.

  Door de efficiëntie te verhogen en de communicatie te stroomlijnen, draagt dit systeem bij aan een effectievere en patiëntgerichte zorgverlening.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons