Kennisbank

Cloud Telefonie: Een Betaalbare Oplossing voor Elk Bedrijf

Bij 10Telecom begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden we maatoplossingen die aansluiten bij elke ondernemer, van ZZP’ers tot grootzakelijke bedrijven. We begrijpen dat de behoeften van een ZZP’er anders zijn dan die van een groot bedrijf, en daarom bieden we flexibele abonnementen die zich aanpassen aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Bij 10Telecom hanteren wij standaard een maand opzegtermijn.

Gratis Functionaliteiten voor Optimale Bereikbaarheid

Eén van de grootste voordelen van cloud telefonie bij 10Telecom is dat al onze functionaliteiten gratis inbegrepen zijn bij elk abonnement. Dit betekent dat je niet extra hoeft te betalen voor essentiële functies die ervoor zorgen dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is. Of je nu voicemail, doorschakelen, wachtmuziek of andere functionaliteiten nodig hebt, bij 10Telecom zijn deze altijd inbegrepen in de prijs.

Naadloze Integratie voor Efficiënt Werken

Maar we gaan nog een stap verder. Wij begrijpen dat in de moderne zakenwereld, de integratie van verschillende systemen van cruciaal belang is voor efficiënt werken. Daarom bieden wij ook telefonie koppelingen aan, zoals CRM-integratie. Hiermee kun je jouw telefoonsysteem naadloos integreren met je CRM-software, waardoor je efficiënter kunt werken en je klantenservice kunt verbeteren.

Conclusie

Cloud telefonie hoeft niet duur te zijn. Bij 10Telecom bieden we betaalbare, flexibele en feature-rijke oplossingen die zich aanpassen aan de unieke behoeften van elk bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen optimale bereikbaarheid te bereiken tegen een prijs die bij jou past.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons