Is VoIP bellen gratis?

Veel mensen vragen zich af of VoIP bellen gratis is. Het antwoord op die vraag is nee. Hoewel VoIP (Voice over Internet Protocol) gebruikmaakt van internet, net als diensten zoals WhatsApp bellen of Skype, zijn er enkele belangrijke verschillen.

Bij diensten zoals WhatsApp bellen of Skype bel je direct van gebruiker naar gebruiker via het internet. Dit betekent dat je alleen een internetverbinding nodig hebt om te kunnen bellen. Deze diensten zijn vaak gratis omdat ze geen extra kosten hebben voor de infrastructuur en het beheer ervan.

Met VoIP daarentegen bel je via internet van provider naar provider. Deze providers zorgen voor je bereikbaarheid, investeren in de benodigde infrastructuur en onderhouden deze om ervoor te zorgen dat jouw gesprekken soepel verlopen. Voor deze dienstverlening wordt een beltarief gerekend.

Dus hoewel je bij het gebruik van VoIP weliswaar geen kosten hebt voor telefoonlijnen of traditionele telefoondiensten, moet je nog steeds betalen voor het gebruik van de infrastructuur en het onderhoud ervan door de VoIP-provider.

Om samen te vatten: nee, VoIP bellen is niet gratis. Hoewel het gebruikmaakt van internet, vereist het betaling voor de diensten die providers leveren om ervoor te zorgen dat je bereikbaar bent en kunt bellen met andere telefoonnummers over de hele wereld.

Als je op zoek bent naar een kostenefficiënte manier om te bellen, kan VoIP echter nog steeds voordeliger zijn dan traditionele telefoniediensten. Het biedt vaak lagere tarieven voor internationale gesprekken en heeft flexibele abonnementsopties die kunnen worden afgestemd op jouw behoeften.

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Goed en snel geregeld
  Een vast nummer aangevraagd omdat ik in de weekenden niet bereikbaar wil zijn voor klanten, nu kan ik met 10 telecom zelf bepalen wanneer ik doorgeschakeld wil zijn naar mijn mobiel, ideaal. Maandag ochtend het vaste nummer aangevraagd en dinsdag bereikbaar! De communicatie liep ook soepel dus niets anders dan lof!
 • 10 / 10
  Duidelijke taal met kennis van zaken
  Jullie hebben ons goed geholpen! Het telefoonsysteem is gebruiksvriendelijk ingericht.
 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.

Offerte aanvragen

Ervaar moeiteloze communicatie en ongekende flexibiliteit met onze geavanceerde VoIP-oplossing. Ontdek de vele voordelen van onze service, waaronder:

 • De kracht van een eersteklas telefooncentrale gecombineerd met de toegankelijkheid van internetbellen
 • Naadloze bereikbaarheid op maat, afgestemd op jouw unieke wensen
 • Een scala aan functies die jouw communicatie naar een hoger niveau tillen
 • Zakelijke abonnementen tegen de meest concurrerende prijzen

Gebruik het formulier hiernaast en ontvang binnen 1 (werk)dag een offerte!

Offerte aanvragen
Geheel vrijblijvend zonder verplichtingen

Aansluitkosten: 0.00

Abonnementskosten: 0.00 euro per maand


Actie:

 • Geen aansluitkosten!
 • 50% korting op eerste maandfactuur!
Let op: Aanbieding eindigt in:

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden