Bedrijfstelefoonboek

Met een bedrijfstelefoonboek is het mogelijk om te zoeken op een (bedrijfs)naam en vervolgens het telefoonnummer te bellen. Word je gebeld? Dan zie je de naam van de beller in het display van het telefoontoestel verschijnen. Dit werkt alleen bij toestellen die deze functionaliteit ondersteunen. De telefoontoestellen, die 10Telecom adviseert, ondersteunen deze functionaliteit.

10Telecom biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om telefoonboeken. Zo is het naast een bedrijfstelefoonboek ook mogelijk om een intern telefoonboek aan te maken met de telefoonnummers van alle medewerkers. Daarnaast kan het in sommige gevallen nodig zijn om bepaalde contacten niet met alle medewerkers te delen. In dat geval biedt een persoonlijk telefoonboek uitkomst.

Via het telefoontoestel kan snel een telefoonnummer opgezocht worden. Ook kan je een snelkiesnummer aan een bepaald bedrijf koppelen. Dit snelkiesnummer is een makkelijk te onthouden, verkort telefoonnummer. Tot slot is het mogelijk om alle bedrijfsgegevens op te slaan. Denk aan adresgegevens, e-mailadressen en contactpersonen met verschillende telefoonnummers.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons