Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van VoIP?

Goedkoper bellen
Met zakelijk VoIP bellen jij en je collega’s onderling gratis. En dat niet alleen! Met VoIP telefonie van 10Telecom ben je gemiddeld 40% goedkoper uit dan met ISDN. En wordt er in jouw bedrijf vaak en lang naar het buitenland gebeld? Dan kan jouw besparing oplopen tot wel 70%!

Meer flexibiliteit
Werken en bellen waar je wilt. Op kantoor, vanuit huis of aan de andere kant van de wereld. Jouw klant? Die ziet gewoon het vaste bedrijfsnummer op zijn scherm. Wel zo professioneel. VoIP is locatie onafhankelijk. Dit betekent meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent.

Besparen op een fysieke telefooncentrale
Kies je voor hosted VoIP? Met een virtuele telefooncentrale bespaar je op een flink aantal zaken. Denk aan apparatuur, licenties en vaak kostbare onderhoudscontracten.

Tal van handige functionaliteiten
Met het grootste gemak schakel je nummers door naar jouw mobiele telefoon, zet je klanten in de wachtrij als alle medewerkers in gesprek zijn, maak je een eigen keuzemenu of beantwoord je vanuit huis inkomende gesprekken van een collega op kantoor. Je kunt zelfs instellen dat alle inkomende gesprekken van een bepaald nummer op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur worden doorgeschakeld naar jouw mobiele telefoon. Dit alles regel je zelf met het grootste gemak via de handige online beheertool van 10Telecom.

Eenvoudig uit te breiden
Een nieuwe vestiging? Een nieuwe medewerker? Een nieuw nummer? Toch dat extra menu? Of wil je juist kleinschaliger gaan werken? Geen punt. Het systeem is namelijk schaalbaar en eenvoudig en voordelig uit te breiden. Zonder wachttijden en zonder hoge kosten.

Hoge kwaliteit
Bij VoIP is HD bellen mogelijk. Dit zorgt voor een optimale geluidskwaliteit.

Meer capaciteit
Bij VoIP word je niet beperkt door een maximum aantal gelijktijdige gesprekken. Jij bepaalt zelf bij hoeveel gelijktijdige gesprekken bellers in de wachtrij worden gezet. Ook heb je met VoIP invloed op de klantvriendelijkheid van dit proces. Zo kun je bijvoorbeeld via jouw eigen beheertool eenvoudig wachtmuziek, wachtrijen en voicemails instellen.

Vangnet bij storingen
Een veelgehoorde angst als het gaat om internetbellen is dat je niet bereikbaar bent in het geval van een stroom- of internetstoring. Geen zorgen! 10Telecom schakelt alle binnenkomende gesprekken gewoon door naar één of meerdere mobiele telefoons. Zo blijf je altijd bereikbaar.

Maatwerk
Wat jouw wensen ook zijn, soms zijn ze net even anders dan wat wij standaard in onze abonnementen aanbieden. 10Telecom heeft meer dan 18 ervaring in het bieden van creatieve maatwerkoplossingen voor zakelijke telefonie. Wij denken graag met je mee. Nu én in de toekomst. Niet voor niets is ons motto: verder gaan waar anderen stoppen.

Eenvoudig overstappen
Wil je bellen met VoIP? Of bel je al met VoIP en wil je overstappen naar het platform van 10Telecom? Dat is een fluitje van een cent. Wij regelen jouw verhuizing van A tot Z.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons