Beste zakelijke telefoon

Bij 10Telecom kun je eenvoudig de beste zakelijke telefoon aanschaffen. Wij bieden een ruim assortiment van hoogwaardige toestellen die perfect zijn voor zakelijk gebruik.

Waarom kiezen voor een zakelijke telefoon van 10Telecom? Onze toestellen worden plug and play geleverd, wat betekent dat je ze alleen nog maar hoeft aan te sluiten op stroom en internet. Geen gedoe met ingewikkelde installaties of technische problemen. Met onze zakelijke telefoons ben je direct up and running.

De beste zakelijke telefoons op de markt zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven. Ze bieden geavanceerde functies zoals uitstekende geluidskwaliteit, heldere displays en handige opties voor conference calls. Bovendien hebben ze vaak een strak en professioneel design dat past bij elke moderne werkomgeving.

Bij 10Telecom begrijpen we het belang van een betrouwbare telefoonverbinding voor zakelijke communicatie. Daarom bieden wij alleen de beste merken en modellen aan, zodat jij altijd kunt vertrouwen op een stabiele en heldere verbinding.

Wacht niet langer en upgrade je zakelijke communicatie met de beste zakelijke telefoon van 10Telecom. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welk toestel het beste bij jouw specifieke behoeften past.

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!