Beste zakelijke telefoon

Bij 10Telecom kun je eenvoudig de beste zakelijke telefoon aanschaffen. Wij bieden een ruim assortiment van hoogwaardige toestellen die perfect zijn voor zakelijk gebruik.

Waarom kiezen voor een zakelijke telefoon van 10Telecom? Onze toestellen worden plug and play geleverd, wat betekent dat je ze alleen nog maar hoeft aan te sluiten op stroom en internet. Geen gedoe met ingewikkelde installaties of technische problemen. Met onze zakelijke telefoons ben je direct up and running.

De beste zakelijke telefoons op de markt zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven. Ze bieden geavanceerde functies zoals uitstekende geluidskwaliteit, heldere displays en handige opties voor conference calls. Bovendien hebben ze vaak een strak en professioneel design dat past bij elke moderne werkomgeving.

Bij 10Telecom begrijpen we het belang van een betrouwbare telefoonverbinding voor zakelijke communicatie. Daarom bieden wij alleen de beste merken en modellen aan, zodat jij altijd kunt vertrouwen op een stabiele en heldere verbinding.

Wacht niet langer en upgrade je zakelijke communicatie met de beste zakelijke telefoon van 10Telecom. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welk toestel het beste bij jouw specifieke behoeften past.

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!