Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Welke eisen stel jij aan zakelijke telefonie? We durven te wedden dat goede bereikbaarheid op nummer één staat. Je wilt natuurlijk voorkomen dat (potentiële) klanten je niet of moeilijk te pakken krijgen. VoIP van 10Telecom helpt je om dit op een klantvriendelijke én voordelige manier in te richten. Zo mis je geen enkel telefoontje en betaal je nooit teveel.

‘’We durven te wedden dat bereikbaarheid bij je op nummer één staat. Je wilt immers voorkomen dat (potentiële) klanten je niet of moeilijk te pakken krijgen…’’

Zakelijke telefonie oplossingen voor elk bedrijf

Zakelijke telefonie pakketten van 10Telecom

Denk je dat een professionele telefooncentrale alleen geschikt is voor grote multinationals met meerdere vestigingen, veel werkplekken en een hoog belvolume? Zeker niet! 10Telecom voorziet bedrijven van elk formaat van passende VoIP-oplossingen. VoIP en hosted VoIP zijn namelijk ook uitermate geschikt voor het MKB en zelfs ZZP’ers. Met VoIP heb je alle voordelen van een geavanceerde telefooncentrale en bespaar je tegelijkertijd op je kosten.

VoIP van 10Telecom helpt je om jouw zakelijke telefonie op een geavanceerde, klantvriendelijke én voordelige manier in te richten…’’

Optimaal bereikbaar met VoIP

De manier waarop we werken verandert voortdurend. Wellicht ben je flexwerker, thuiswerker, veel onderweg of reis je vaak naar het buitenland. Hoe dan ook, het nieuwe werken vraagt om moderne oplossingen. Oplossingen die ISDN niet kan leveren. Een beter en voordeliger ISDN alternatief is VoIP of hosted telefonie. Overweeg je over te stappen van ISDN naar VoIP bellen? Dat komt goed uit! 10Telecom heeft meer dan 16 jaar ervaring in de zakelijke telefonie. Onze VoIP adviseurs doen dan ook niets liever dan jou alle mogelijkheden en voordelen van VoIP in kristalheldere taal uit te leggen.

Zakelijke telefonie die met je meegroeit

Een nieuwe vestiging? Een nieuwe medewerker? Een nieuw nummer? Toch dat extra menu? Of wil je juist kleinschaliger gaan werken? Geen enkel punt met VoIP. Het systeem is namelijk schaalbaar en eenvoudig en voordelig uit te breiden. Zonder wachttijden en zonder hoge kosten. Wel zo prettig! Groei jij? Dan groeit VoIP met je mee.

‘Zo mis je bij 10Telecom geen enkel telefoontje en betaal je nooit teveel…’’

Offerte zakelijke telefonie opvragen

Wat jouw wensen ook zijn, soms zijn ze net even anders dan wat wij standaard in onze abonnementen aanbieden. 10Telecom denkt graag met je mee over een passende oplossing. Nu én straks. Niet voor niets is ons motto: verder gaan waar anderen stoppen. Bekijk onze abonnementen of vraag een VoIP offerte aan voor een voorstel op maat.

Start nu de offerteaanvraag


VoIP Offerte wizard