Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP bellen in Rotterdam

Speel je met de gedachte om over te stappen naar een VoIP-omgeving en ben je op zoek naar een betrouwbare provider in de omgeving van Rotterdam? En wil jij telefonie zonder gedoe? Dan is het antwoord 10Telecom. De medewerkers van 10Telecom hebben meer dan dertien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie.

Minder kosten dankzij hosted-telefonie

VoIP telefonie heeft erg veel voordelen, zeker wanneer je nadenkt over hosted-telefonie. Bij hosted-telefonie staat jouw telefooncentrale niet bij jou op kantoor in Rotterdam, maar veilig bij ons in ons datacentrum. Dankzij een virtuele omgeving hoef je dus niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Je bespaart op deze manier tegelijkertijd ook nog eens fors op onderhoud en beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de belkosten, die veel lager liggen.

10Telecom richt jouw VoIP-omgeving in

Bepaal eerst jouw bel plan: wat is belangrijk als de telefoon overgaat? Welke specifieke handelingen moeten er uitgevoerd worden? Denk daarnaast ook aan gewenste functionaliteiten zoals wachtrijen, geluidsfragmenten en keuzemenu’s. Wanneer het bestellen en configureren van de VoIP-apparatuur afgerond is wordt het tijd om je huidige telefoonnummers te verhuizen (porteren). Dit neemt meestal ongeveer twee weken in beslag. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen (bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 010-nummer voor in Rotterdam).

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Waarom je voor 10Telecom kiest

Goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf van essentieel belang. Je wilt dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. 10Telecom is een bedrijf dat aan de toekomst denk en daarom graag innoveert. Voor iedere onderneming (en niet alleen in Rotterdam) hebben we slimme VoIP-oplossingen op maat. Ook daarom kies je voor 10Telecom in Rotterdam:

  • Meer dan 13 jaar ervaring in zakelijke telefonie
  • Slimme VoIP oplossingen op maat
  • Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
  • Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
  • Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
  • Bij spoedgevallen altijd 24/7 bereikbaar

Vandaag nog VoIP aanvragen?

Wil jij ook bellen met VoIP? Of bel je al met VoIP en wil je overstappen naar het hosted-VoIP-platform van 10Telecom? Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Specifieke wensen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvende de VoIP offerte aan.

10Telecom VoIP reseller Rotterdam

Wij zijn trots op ons VoIP product. En dat willen we dan ook zoveel mogelijk delen met de ondernemers. 10Telecom heeft al een aantal resellers verspreid over het hele land, maar wil dit graag uitbreiden. Wil jij daarom onze VoIP reseller in Rotterdam worden en VoIP als dienst toevoegen aan jouw portfolio? Top! Wij geven je de technische ondersteuning waar je dat nodig hebt.

VoIP reseller Rotterdam worden