VoIP reseller Amsterdam

Reseller worden van 10Telecom in regio Amsterdam betekent voor jou veel voordelen. Hier een aantal voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk te configureren VoIP-telefooncentrale.
  • Maandelijks terugkerende commissie op de abonnements- en belkosten per klant.
  • Lead-generatie in de regio Amsterdam.
  • Mogelijkheid tot white label.

VoIP voordelen MKB en ZZP

Maar niet alleen voor jou als reseller zitten er natuurlijk voordelen aan, ook voor jouw klant. Hosted VoIP telefonie van 10Telecom is een professionele telefoniedienst voor ondernemers, zowel MKB als ZZP. Met deze dienst kunnen ondernemers besparen op dure abonnements- en gesprekskosten. Voor ondernemers in Amsterdam is dat natuurlijk handig met de hoge huurkosten in de stad. Uiteraard hebben de ondernemers ook alle voordelen van een professionele telefooncentrale met alle VoIP functionaliteiten.

Met VoIP optimaal bereikbaar

Jij als reseller en wij als VoIP leverancier kunnen al jou klanten optimaal bereikbaar maken. In het eenvoudig te beheren klantportaal kan je 24/7 de bereikbaarheid van jouw klant aanpassen. Daarnaast verleen je als reseller de eerstelijns support en de installatie bij de klant. Kom je er niet uit? Wij zijn jouw back-up met onze uitmuntende support. Onze klanten geven ons niet voor niets een 9,3.