Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP partner in Groningen

Bel je al met VoIP in Groningen of overweeg je gebruik te maken van VoIP? De voordelen van hosted telefonie zijn tegenwoordig letterlijk eindeloos. 10Telecom helpt je verder met het inrichten van een VoIP-omgeving met slimme oplossingen op maat. En met zestien jaar ervaring geven we altijd net dat beetje extra als het om service en support gaat.

Gebruik van VoIP in Groningen maken?

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Voordelen van VoIP

Goedkoop

Met zakelijk VoIP bellen jij en je collega’s onderling gratis. En met VoIP telefonie van 10Telecom ben je gemiddeld 40% goedkoper uit dan met ISDN!

Flexibel

De inzet van VoIP is locatie onafhankelijk. Ook al zit aan de andere kant van de wereld, de klant ziet gewoon het bedrijfsnummer van Groningen (050) op zijn of haar dashboard.

Besparen

Geen fysieke telefooncentrale, apparatuur, licenties en kostbare onderhoudscontracten.

Functionaliteiten

Met een handige online beheertool heb jij de maximale controle over je telefonie. Schakel direct op bepaalde tijdstippen inkomende gesprekken door.

Schaalbaar

Het VoIP-platform is dynamisch. Breidt eenvoudig de telefonie op de werkvloer en ver daarbuiten uit.

Kwaliteit

Wist je dat je tegenwoordig met HD-kwaliteit kunt bellen? Optimale geluidskwaliteit.

Vangnet

Bij een eventuele storing schakelt 10Telecom direct naar een mobiel of alternatief nummer. Je mist geen gesprek!

Maatwerk

Wat de telefonie-wensen ook mogen zijn, soms zijn ze net even anders dan wat wij standaard in onze abonnementen aanbieden. 10Telecom biedt creatieve maatwerkoplossingen voor de zakelijke markt.

Overstappen

Bel je al met VoIP in Groningen en overweeg je over te stappen naar het VoIP-platform van 10Telecom? Overstappen is eenvoudig geregeld. Wij regelen de verhuizing van A tot Z.

10Telecom VoIP-abonnementen

Meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent. Geïnteresseerd in wat voor VoIP-pakketten wij jou kunnen aanbieden? Kijk eens op abonnementen of vraag een voorstel (offerte) op maat aan.

Reseller VoIP Groningen

Wil jij jouw klanten ook alle voordelen van VoIP telefonie laten ervaren? Ben jij actief in de regio van Groningen? Heb jij een groot netwerk? Wil jij maandelijks terugkerende commissie op de abonnements- en belkosten per klant ontvangen? Word dan reseller VoIP van 10Telecom. Je krijgt ondersteuning op de achtergrond van ons op zowel verkoop als technisch gebied. Zo sta je er nooit alleen voor. Meer weten over reseller in Groningen worden voor VoIP zakelijk?

VoIP reseller worden