Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

VoIP regelen in Emmen

Overweeg jij om over te stappen naar een VoIP-omgeving en ben je op zoek naar een provider in de omgeving van Emmen? Onze visie is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. De medewerkers van 10Telecom hebben meer dan veertien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie.

Bespaar met hosted telefonie

De voordelen van VoIP zijn letterlijk eindeloos, zeker wanneer je nadenkt over hosted-telefonie. Bij hosted telefonie staat jouw telefooncentrale bijvoorbeeld niet bij jou op kantoor in Emmen, maar veilig bij ons in ons datacentrum. Met een virtuele omgeving hoef je dus niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Je bespaart op deze manier ook nog eens flink op onderhoud en beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de belkosten, die echt een stuk lager liggen.

Hoe je een VoIP-omgeving bij 10Telecom regelt?

Begin eerst met het noteren van een belplan. Welke specifieke handelingen dienen er te gebeuren als de telefoon over gaat? Denk daarnaast ook aan gewenste functionaliteiten: wachtrijen, geluidsfragmenten en keuzemenu’s. Na het bestellen en configureren van de VoIP-apparatuur is het tijd om je huidige telefoonnummers te verhuizen (porteren). Dit neemt ongeveer twee weken in beslag. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen (bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 0591-nummer voor in Emmen).

Waarom je voor 10Telecom kiest

Een goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf van vitaal belang. Je wilt dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor je klanten. 10Telecom is een bedrijf dat durft af te wijken van de gebaande paden en gaat voor innovaties. Voor iedere onderneming (en niet alleen in Emmen) hebben we slimme VoIP-oplossingen op maat. Ook daarom kies je voor 10Telecom in Emmen:

• Meer dan 14 jaar ervaring in zakelijke telefonie
• Slimme VoIP oplossingen op maat
• Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
• Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
• Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
• Bij spoedgevallen 24/7 bereikbaar

Denk jij na over VoIP?

Wil je bellen met VoIP? Of bel je al met VoIP en wil je overstappen naar het hosted VoIP-platform van 10Telecom? Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Specifieke wensen? Dan kun je hier een volledig vrijblijvende Voip offerte aanvragen.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard