Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP partner in Eindhoven

Ben je een bedrijf, organisatie of onderneming en ben je op zoek naar een VoIP partner in de omgeving van Eindhoven? Wij van 10Telecom komen met ons uitgebreide eigen VoIP platform graag langs in Eindhoven. Al ruim zestien jaar voorzien wij in vaste abonnementen en oplossingen voor hosted-telefonie op maat.

24/7 VoIP support in Eindhoven

Waar en op welk tijdstip dan ook altijd bereikbaar in Eindhoven. Ook al zit je aan de andere kant de wereld. Dat is het grote voordeel van VoIP. Je hebt geen eigen telefooncentrale met apparatuur en onderhoud meer nodig. Met gemak:

– Schakel je nummers door naar jouw mobiele telefoon;
– Zet je klanten in de wachtrij als alle medewerkers in gesprek zijn;
– Zet je een eigen keuzemenu in;
– Beantwoord je vanuit huis inkomende gesprekken van een collega op kantoor.

Je kunt zelfs instellen dat alle inkomende gesprekken van een bepaald nummer op vrijdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 uur worden doorgeschakeld. Dit kan naar jouw mobiele telefoon of bijvoorbeeld naar een andere 040-nummer in Eindhoven. Dit alles regel je zelf met het grootste gemak via een handige online beheertool.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Flexibel in Eindhoven met VoIP bereikbaar

Nieuwe vestiging, nieuwe nummers en of meer medewerkers op de werkvloer? Het systeem is eenvoudig en voordelig uit te breiden wanneer nodig. Natuurlijk ook wanneer je juist kleinschaliger wilt gaan werken. En dit alles zonder lange wachttijden of hoge kosten. Bovendien is het gebruik van VoIP ook nog eens tot wel 40% voordeliger dan ISDN!

Geïnteresseerd in VoIP van 10Telecom?

Meer vrijheid en een betere bereikbaarheid, waar je ook bent. Denk je na over de inzet van VoIP telefonie of overweeg je met VoIP telefonie over te stappen naar een andere provider? Kijk eens bij abonnementen of vraag een voorstel (offerte) van 10Telecom op maat aan. Voor een demonstratie komen we uiteraard graag langs in Eindhoven.

VoIP reseller Eindhoven

Als reseller van 10Telecom in Eindhoven voeg jij een kwalitatief goed product aan jouw portfolio toe. Je kunt zowel grote als kleine klanten binnenhalen met onze ontelbare mogelijkheden. Klanten kan je namelijk op maat gemaakte oplossingen voor hosted-telefonie aanbieden, voor zowel VoIP mobiel als VoIP vaste telefoon. Kei handig toch?! Meer weten over VoIP reseller in Eindhoven worden?

Meer info reseller worden